A inlocuit "UCIGASII", a ramas si cu 10 milioane. Cum se schimba atacul Stelei daca pleaca si Popa: "Pleaca azi sau in iarna"

A inlocuit "UCIGASII", a ramas si cu 10 milioane. Cum se schimba atacul Stelei daca pleaca si Popa: "Pleaca azi sau in iarna"

Steaua joaca restanta cu Iasi azi, de la 21:00.

Adi Popa are doua oferte, din Turcia si de la Ludogorets, si este aproape sa plece si el de la Steaua. Anamaria Prodan a spus ca astepta astazi un semn, altfel mijlocasul se va transfera sigur in iarna.

Steaua poate ramane astfel fara cei trei jucatori pe care Becali i-a numit "ucigasii Stelei". Tripleta din spatele varfului a fost descompusa deja, Stanciu si Hamroun fiind dati, primul definitiv la Anderlecht, pentru 9,8 milioane de euro, iar al doilea imprumut la Al Sadd, pentru 1 milion de euro, cu optiune de cumparare de inca 1 milion.

Pretul de vanzare al lui Adi Popa este in jur de 2 milioane de euro, acesta avand oferta din Turcia dar si din Bulgaria, de la Ludogorets.

Steaua ii va inlocui pe cei trei cu cei doi jucatori transferati de la Astra, De Amorim si Boldrin, plus Jakolis de la CFR, care este extrema dreapta. Steaua va incasa astfel un total de peste 12 milioane de euro pe cei trei "ucigasi", platind 1,35 milioane de euro pe jucatorii care ii inlocuieste.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea susține că a pierdut 50 de zile de libertate. A câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova
BRAT
Modifică setările cookies