A inceput REVOLUTIA in Ghencea! Becali anunta primele 3 lovituri pe care le da Steaua! Cine este atacantul surpriza pe care a pus mana:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Mai 2011, 07:20

	A inceput REVOLUTIA in Ghencea! Becali anunta primele 3 lovituri pe care le da Steaua! Cine este atacantul surpriza pe care a pus mana:

Gigi Becali a inceput deja sa faca echipa pentru nou sezon.

Becali a anuntat deja planul pentru noul sezon. Plan care il include si pe Raul Rusescu, atacant pe care Mihai Stoica il stie de la Urziceni. Dezamagit de atacantii  Stelei, Becali a dezvaluit ca, dupa ce s-a inteles cu Junior Moraes si Mihai Costea, Steaua s-a inteles si pentru transferul lui Raul Rusescu, scrie ProSport. 

Gigi a dat pe Rusescu 500.000 de euro, iar surse din Ghencea spun ca tranzactia s-a perfectat cu o zi inainte de meciul pierdut de Unirea Urziceni la Craiova. Pe langa cei 3 atacanti, Steaua va mai aduce si 2-3 mijlocasi, plus alte doua varfuri. "Nu ma mai intereseaza meciul Vaslui - Timisoara. Ma gandesc la sezonul viitor. Trebuie sa luam atacanti. Pe Moraes, Mihai Costea si Rusescu i-am luat deja. Mai trebuie doi. O sa mai iau si 2-3 mijlocasi", a declarat patronul Stelei la GSpTV.

In acest moment, Steaua are 5 atacanti, Maicon, Bilasco, Burdujan, Onofras si Surdu, dar toti vor pleca din Ghencea la finalul sezonului.

 

Coronavirus România, LIVE UPDATE 3 aprilie. 2.738 de cazuri şi 115 decese
BRAT