A fost in curtea Stelei si costa DOAR 25.000 de euro! Becali: "Eu l-am luat pe Szekely cu 1.5 milioane!"

Autor: Sport.ro
Joi 05 Mai 2011, 13:33

	A fost in curtea Stelei si costa DOAR 25.000 de euro! Becali: "Eu l-am luat pe Szekely cu 1.5 milioane!"

Gigi Becali il regreta pe omul care a fost dat afara de la Steaua de Marius Lacatus.

"De la Astra nu iau nimic. Vorbeam cu Niculae, cand l-am vazut prima data pe Stratila la echipa a doua am zis ca e mare fotbalist. Dar noi l-am dat la Astra, pentru ca trebuia sa dam 25.000 de euro si l-am luat pe Szekely cu 1.500.000.

Iar Stratila e doua ori mai bun ca Szekely, dar noi suntem baieti destepti. Asta inseamna cand nu ai oameni profesionisti, destepti, cu care sa te consiliezi. Ei nu stiau ce varsta are Stratila", spune Becali.

Sorin Stratila a plecat din Ghencea pentru ca Marius Lacatus ii spunea lui Gigi Becali ca e prea batran sa fie promovat. Fostul mijlocas al Stelei a declarat in Prosport ca Valeriu Argaseala si Marius Lacatus au fost cei care l-au determinat in urma cu doi ani sa paraseasca Steaua.

"Poate pana la urma a fost mai bine pentru mine ca eu sa nu raman in curtea Stelei. Nu e niciun secret. E vorba de Lacatus. Am auzit ca pe la un meci, la Steaua II , unde era prezent si Gigi Becali, atunci cand il intreba pe Lacatus de mine, nea Marius ii spunea ca eu am 25 de ani si sunt batran sa mai confirm. Pai, uitati-va in buletinul meu! Eu pe atunci aveam 21 de ani. Nu stiu de unde le scotea 'nea Marius pe astea”, spune Sorin Stratila.

"Eu l-am luat pe Stratila de la Liga a III-a si l-am promovat la Steaua II. Mai mult n-am avut ce face”, spunea Leo Strizu, antrenor Steaua II in mai 2010.

Bacalaureat 2020. Când încep probele scrise
BRAT