A incalcat Reghe regulamentul? Antrenorul Stelei, surprins in timp ce vorbea la telefon! L-a atacat dupa meci pe Edi pentru acelasi lucru

A incalcat Reghe regulamentul? Antrenorul Stelei, surprins in timp ce vorbea la telefon! L-a atacat dupa meci pe Edi pentru acelasi lucru

Duminica 24 Aprilie 2016, 14:09

Laurentiu Reghecampf a fost suspendat in timpul partidei cu Viitorul ca urmare a eliminarii din meciul de Cupa cu Dinamo. 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Reghecampf a stat la tribuna oficiala alaturi de conducerea Stelei si nu avea voie sa comunice cu echipa sa in timpul partidei sau sa mearga la vestiare. Reghe a fost surprins insa de camere de mai multe ori pe parcursul partidei in timp ce vorbea la telefon. Asta nu ar fi fost o problema daca secundul sau nu ar fi recunoscut la conferinta ca s-a inteles sa comunice cu Reghe pe timpul partidei. Toni Petrea si-a dat seama ca a gresit si a incercat sa-si schimbe discursul.

"Noi am discutat, dupa aflarea deciziei de suspendare, despre ce vom face, cum vom comunica, cum vom pune in practica totul. Totul era stabilit, nu a fost nicio problema",
a spus Petrea la final, pentru ca apoi, sesizand gafa facuta, sa isi modifice fundamental discursul: "Jocul a fost de asa natura incat nu a fost nevoie sa modificam ceea ce stabilisem initial. Nu a fost nicio tentatie sa vorbesc cu el. Stim cam ce gandim referitor la joc si la ce trebuie sa facem, avem aceleasi idei".

Mai mult, Reghecampf a atacat comisiile FRF pentru ca nu l-au suspendat pe Edi Iordanescu, cel care s-a intalnit cu echipa la pauza in afara stadionului de la Giurgiu desi era suspendat.

"Stiti foarte bine ca Edi Iordanescu a dat indicatii echipei la pauza meciului cand era suspendat, fapt sanctionabil. Dar vad ca nu se mai sesizeaza nimeni pe la Comisii sau secretarul general al Federatiei", a spus antrenorul. 

Chiar MM Stoica a postat pe Facebook regulamentul FRF care interzice antrenorilor sa comunice in timpul suspendarii.

Reghe a fost suspendat pentru doua etape dupa meciul cu Dinamo. 

Captura: DigiVIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT