A incalcat Reghe regulamentul? Antrenorul Stelei, surprins in timp ce vorbea la telefon! L-a atacat dupa meci pe Edi pentru acelasi lucru

Steaua Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2016, 14:09
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2016, 14:13

Laurentiu Reghecampf a fost suspendat in timpul partidei cu Viitorul ca urmare a eliminarii din meciul de Cupa cu Dinamo. 

Reghecampf a stat la tribuna oficiala alaturi de conducerea Stelei si nu avea voie sa comunice cu echipa sa in timpul partidei sau sa mearga la vestiare. Reghe a fost surprins insa de camere de mai multe ori pe parcursul partidei in timp ce vorbea la telefon. Asta nu ar fi fost o problema daca secundul sau nu ar fi recunoscut la conferinta ca s-a inteles sa comunice cu Reghe pe timpul partidei. Toni Petrea si-a dat seama ca a gresit si a incercat sa-si schimbe discursul.

"Noi am discutat, dupa aflarea deciziei de suspendare, despre ce vom face, cum vom comunica, cum vom pune in practica totul. Totul era stabilit, nu a fost nicio problema",
a spus Petrea la final, pentru ca apoi, sesizand gafa facuta, sa isi modifice fundamental discursul: "Jocul a fost de asa natura incat nu a fost nevoie sa modificam ceea ce stabilisem initial. Nu a fost nicio tentatie sa vorbesc cu el. Stim cam ce gandim referitor la joc si la ce trebuie sa facem, avem aceleasi idei".

Mai mult, Reghecampf a atacat comisiile FRF pentru ca nu l-au suspendat pe Edi Iordanescu, cel care s-a intalnit cu echipa la pauza in afara stadionului de la Giurgiu desi era suspendat.

"Stiti foarte bine ca Edi Iordanescu a dat indicatii echipei la pauza meciului cand era suspendat, fapt sanctionabil. Dar vad ca nu se mai sesizeaza nimeni pe la Comisii sau secretarul general al Federatiei", a spus antrenorul. 

Chiar MM Stoica a postat pe Facebook regulamentul FRF care interzice antrenorilor sa comunice in timpul suspendarii.

Reghe a fost suspendat pentru doua etape dupa meciul cu Dinamo. 

Captura: Digi

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!