A fost sabotat Adrian Mutu de jucători, la Hunedoara? "Briliantul" a avut un răspuns concret

Adrian Mutu cfr corvinul hunedoara rapid cfr cluj Superliga Adrian Mutu / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 23:18
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 00:29

După înfrângerea usturătoare a Rapidului în fața CFR Cluj, scor 1-4, Adrian Mutu a comentat despre victoria echipei ardelenilor și despre perioada dificilă pe care o traversează Rapid. 

Adrian Mutu nu a fost surprins de victoria CFR-ului împotriva Rapidului și a dezvăluit că meciul din Cupa României îl afectează în continuare.

„Nu sunt șocat, ăsta este fotbalul! Unele lucruri nu le poți explica. Cu atât mai mult mi s-a întărit decizia, că eu n-am putut trece peste meciul din Cupă. Nu știu ce s-a întâmplat. Problema nu e ce s-a întâmplat pe Giulești, ci ce s-a întâmplat la Hunedoara.

  • Adrian Mutu, antrenor CFR Cluj / Foto: Imago Images

CFR a avut o prestație solidă, dar și Rapid a avut o prestație slabă. În campionat am fost mulțumit de echipă. În 10 etape, în campionat, eram pe primul loc aproape la toate capitolele. M-a surprins într-un mod neplăcut că n-am înțeles ce s-a întâmplat cu echipa la Hunedoara. Eu n-am putut trece peste acel rezultat din Cupă”, a declarat Mutu, pentru Fanatik.

Adrian Mutu: "Nu m-am gândit la asta"

Adrian Mutu a fost întrebat dacă crede că jucătorii i-au sabotat meciul cu Corvinul Hunedoara, iar răspunsul fostului mare fotbalist a fost scurt și categoric.

„Nu cred că m-au sabotat jucătorii. Nu m-am gândit la asta, că nu este în mentalitatea mea. Noi am avut evoluții bune în play-off contra Craiovei și a lui Sepsi. După meciul din Cupă îmi era foarte greu să mă văd cu jucătorii. M-am simțit trădat la acel meci de la Hunedoara. N-am avut nicio problemă cu jucătorii, atmosfera era ok înaintea meciului de la Hunedoara. Nu regret că am demisionat. Rezultatul din Cupă a rămas. Trebuie să am onoare și să-mi dau demisia. Nu am regrete. Pentru mine s-a rupt ceva în timpul meciului la 3-0, la Hunedoara”, a declarat Mutu, conform sursei citate.

Rapid București - CFR Cluj 1-4

Daniel Birligea și Cristi Manea au contribuit decisiv la victoria CFR-ului, iar Rapidul a înscris un gol de onoare prin Rrahmani. Cei doi jucători de la CFR Cluj au părăsit terenul accidentați. După această înfrângere, CFR Cluj ocupă locul 2 în play-off-ul Superligii, în timp ce Rapidul se află pe locul 4.

Clasament Play-off

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!