'A fost gol la lovitura libera. Penalty-ul nu stiu unde l-a vazut!' Reactia lui Mutu dupa 10 minute in IAD pentru Dinamo

'A fost gol la lovitura libera. Penalty-ul nu stiu unde l-a vazut!' Reactia lui Mutu dupa 10 minute in IAD pentru Dinamo

Dinamo 2-2 Astra | Managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, spune ca Balaj a gresit la penalty-ul acordat Astrei in final, dar e de acord cu arbitrii meciului in privinta golului marcat din lovitura libera de Sapunaru.

"Primul a fost gol, am vazut, penalty n-a fost. Nu inteleg unde a dat penalty. Dinamo trece prin acest moment cand e egalata sau invinsa dintr-o greseala de arbitraj mare. Stiu ce fel de om si arbitru e, dar azi a gresit. A gresit in ultima secunda de joc, am pierdut doua puncte", a spus Mutu.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies