Cesc Fabregas Daniel Provencio Gerard Pique Superliga

A fost crescut de Real si le-a luat un TROFEU lui Fabregas si Pique! Noul star din Liga 1: "Ma inspira ceea ce realiza Zidane"

Acesta poate fi noul transfer de 5 stele al celor de la CFR Cluj!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 14:30
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 14:33

 

Crescut de Real, inspirat de Zidane

"Crescut la juniorii Realului, el face parte din echipa care a triumfat la turneul Brunete din 1999 in fata Barcelonei lui Cesc Fabregas si Pique" se spune despre Daniel Provencio, noul jucator al celor de la CFR Cluj, intr-un articol publicat de spaniolii de la Marca in 2010.

Nu a terminat junioratul la Real Madrid, fiind considerat "prea mic" si pentru ca au venit jucatori din exterior o data cu revenirea lui Florentino Perez in pozitia de presedinte al clubului. A fost trimis un sezon la Santa Ana, o echipa din nordul capitalei Spaniei, ajungand apoi la Moscardo.  Mijlocas central, Provencio a jucat din 2010 la Rayo Vallecano, Getafe B, Levante B, evoluand in ultimul sezon in 30 de partide la Hospitalet.

Provencio este un mare fan al lui Zidane, el recunoscand ca s-a folosit de imagini cu jucatorul francez pe teren pentru a se motiva.

“In Spania este foarte greu sa progresezi si atunci mi s-a parut o idee buna sa vin aici. Nu am venit pentru bani, am venit pentru ca mi s-a oferit oportunitatea sa joc la o echipa din prima liga. Inainte sa semnez, am vorbit cu un prieten de la Petrolul, cu Cosmin Contra, care mi-a spus ca e un campionat bun. L-am intrebat ce parere are si mi-a spus sa semnez fara sa stau prea mult pe ganduri. E primul club din afara tarii pentru care joc, asa ca sper sa invat cat mai multe lucruri" a declarat Provencio la prezentarea oficiala la CFR Cluj.

Fotbalul nu este singura pasiune a lui Provencio - el este fan al muzicii lui David Guetta, si-a petrecut adolescenta impartindu-se intre fotbal si scoala, fiind absolvent al sectiei sportive de la Universitatea din Madrid.

"Familia a insistat ca atunci cand o voi termina cu fotbalul sa pot realiza ceva important cu viitorul meu" mai spunea Provencio.

Modifică setările cookies