A doua lovitura data celor de la Steaua! Jucatorul dorit de Dica a semnat cu CFR Cluj! Anunt de ULTIMA ORA facut de echipa lui Dan Petrescu

Cei de la CFR Cluj mai au insa de asteptat pana sa-l poata folosi.

Unul dintre jucatorii aflati in fruntea listei de achizitii pentru Steaua a semnat cu CFR Cluj! Sebastian Mailat (19 ani) a semnat un contract pe 4 ani cu echipa lui Dan Petrescu, el venind liber de contract dupa despartirea cu scandal de catre ACS Poli Timisoara.

Mailat a fost declarat liber de contract la sfarsitul lunii septembrie, insa ACS Poli Timisoara a facut contestatie si jucatorul nu poate evolua pentru CFR Cluj pana nu este data decizia TAS. Acesta a fost si motivul pentru care Steaua a ezitat in a semna cu jucatorul din aceste motive.

De acest lucru au profitat cei de la CFR Cluj care l-au convins pe jucator. „Sunt fericit si mandru ca am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau sa muncesc mult pentru a face performanța cu aceasta echipa. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar si pentru faptul ca voi avea ocazia sa fiu antrenat de Dan Petrescu”, a declarat noul jucator al CFR-ului, Sebastian Mailat.

Mailat se incadreaza in noua strategie a clubului CFR Cluj, de a transfera tineri jucatori romani. In aceasta saptamana, clujenii au anunţat ca mijlocasul Valetin Costache, 19 ani, de la FC Dinamo, se va alatura echipei antrenate de Dan Petrescu, in iarna.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

CTP: Dacă USR iese de la guvernare, un gest comparabil în josnicie cu ce a făcut Constantinescu
BRAT
Modifică setările cookies