A dat lovitura Gigi Becali? „A fost la juniorii Valenciei. Le-a luat ochii tuturor!”

FCSB Alexandru Musi Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:47
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:51

Mihai Stoica a vorbit despre jucătorul după care Gigi Becali speră să încaseze milioane de euro.

În ultimii ani, Gigi Becali s-a axat pe promovarea jucătorilor tineri, pentru a-i vinde pe sume importante de bani. Patronul FCSB are cu ce să se mândrească, odată cu transferurile lui Dennis Man (23 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani), la Parma, și respectiv Galatasaray, i-au intrat în conturi aproape 20 de milioane de euro în 2021. 

Pe lângă Tavi Popescu (19 ani) și Ianis Stoica (19 ani), Gigi Becali mai are în curte un puști de perspectivă. Este vorba despre Alexandru Musi (17 ani), care a debutat pe finalul sezonului trecut pentru gruparea roș-albastră.

Mihai Stoica a dezvăluit că Musi a început fotbalul la grupele de juniori ale Valenciei, ca în cele din urmă, bunica sa să-l aducă la FCSB. 

„Alex Musi s-a născut în Spania, a fost la juniorii Valenciei. A fost la copii la ei. S-a întors că a venit bunica lui şi l-a adus la Steaua (n.r. - FCSB). L-a adus, era copil, multă lume îşi arogă merite. Vorbisem cu cineva, mă, cine l-a adus? Luţule, tu l-ai adus? Nu, l-am găsit acolo. Chiar am vorbit cu şeful academiei cine l-a adus pe Musi. Bunica l-a adus. A venit de mic, era mic cand a venit. L-au văzut, făcuse junioratul în Spania, imediat le-a luat ochii tuturor”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În acest sezon, Alexandru Musi a bifat 6 prezențe pentru FCSB, reușind un gol și o pasă decisivă. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!