A cerut sa plece de la Steaua, acum se intoarce s-o BANTUIE! Razbunarea omului pe care Galca l-a anuntat: "Nu eu am cerut sa vii"

A cerut sa plece de la Steaua, acum se intoarce s-o BANTUIE! Razbunarea omului pe care Galca l-a anuntat: "Nu eu am cerut sa vii"

Perioada 'Steaua' n-a fost una pe care sa si-o poata trece cu mandrie in CV. Acum, isi propune sa-i loveasa pe campioni chiar la ei acasa!

Accidentat la finalul lui iulie, Lemnaru a plecat fara lupta de la Steaua. A fost adus fara sa fie pe lista lui Galca, iar antrenorul nu i-a ascuns adevarul. I-a transmis ca nu e unul dintre jucatorii pe care si i-a dorit, dar ca va avea sanse sa joace. Lemnaru a inteles ca-i va fi aproape imposibil sa prinda un loc in primul 11 in momentul in care Steaua a obtinut imprumutul lui Rusescu. A cerut sa plece, iar Steaua l-a trimis gratis inapoi la Cluj.

Recuperat 100%, golgeterul lui U de anul trecut s-a anetrenat normal vineri. Ogararu se poate baza pe el pentru cel putin o jumatate de ora, in repriza a doua, daca scorul i-o va cere. Nu e singura surpriza a fostului fundas dreapta pentru Steaua. Olandezul Gravenberch, folosit atacant dupa transferul de la NEC, va fi mijlocas defensiv pe terenul campioanei.

Steaua - U Cluj se joaca in aceasta seara de la ora 21:00 si va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies