FCSB Edi Iordanescu FCSB Gabi Balint Superliga

"A cedat FCSB pentru 9 luni familiei Iordănescu". Reacția simpatică despre noile schimbări de la FCSB. Care e rolul lui MM Stoica

Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB a stârnit numeroase reacții din partea oamenilor de fotbal din România. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 22:56
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 23:06

Gabi Balint este de părere că aducerea lui Edi Iordănescu reprezintă un plus pentru FCSB în lupta la titlu și consideră că aceasta va fi sfătuit și de tatăl său, Anghel Iordănescu.

"După mulți ani, cel mai bun antrenor din Liga 1, a doua, a treia, a patra și a cincea a făcut o mișcare foarte bună! A cedat FCSB pentru 9 luni familiei Iordănescu.

Eu zic că îl ajută nea Puiu, are băiat antrenor, ce, Răzvan Lucescu nu se sfătuiește cu tatăl lui? Experiența contează foarte mult.

FCSB devine o candidată serioasă la titlu. La CFR lucrurile nu sunt bune, orice comunicat ar da ei. Edi va face treabă, oricare dintre antrenorii dinainte ar fi avut rezultate dacă erau lăsați în pace.

Eu cred că MM Stoica a fost adus să mai sperie arbitrii și adversarii, Edi va face totul", a declarat Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport. 

Ce părere are Anghel Iordănescu despre numirea fiului său la FCSB
 

Anghel Iordănescu se declară încântat de eventuala instalare a fiului său la FCSB și spune că l-a surprins atitudinea lui Gigi Becali la negocieri, în special datorită deschiderii cu care acesta a lăsat de la el pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu să semneze.

"Important este ce va decide el în final. Sincer va spun, că Gigi Becali nu a fost niciodată așa de deschis, așa de cooperant. I-a spus să treacă ce vrea el, batem palma și trecem la treaba. Singurul lucru la care nu au discutat a fost salariu. Ce i-a oferit Gigi, asta a acceptat. A și spus Edi că nu-l interesează ce bani primește, ci să facă performantă.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!