Florin Caramavrov Farul Constanta Gheorghe Hagi Superliga

A băgat îngrijitorii de gazon? Hagi se face de râs cu ambele lui echipe! Caramavrov scrie despre ultimele evoluții ale campioanei României

Foarte slab joacă Farului în acest inceput de sezon, zici că-i copia FCSB-ului anul trecut, când Becali reușise să bulverseze un lot bunicel. 

Florin Caramavrov
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 22:37
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 10:26
Din articol

Așa și Hagi acum. Greu de explicat de ce trebuie să menajezi titularii, când ei abia au jucat trei meciuri până acum. Chiar așa de fleșcăiți sunt jucătorii români, că au nevoie de o săptămână pentru a fi la capacitate maximă pentru un meci?

Eu zic că Hagi mai mult îi scoate din ritm pe alde Alibec și Mazilu. Păi ultimul are 18 ani, ar trebui să rupă norii din trei in trei zile, nu să stea în tribune la meciuri oficiale și nici la amicale!

Problema e că și așa, odihniți, titularii de la Farul sunt dominați și subordonați mare parte din meci de o echipă necunoscută din Armenia, Urartu, care a arătat un fotbal spectaculos la Ovidiu.

Evoluția din partida retur cu Sheriff a fost catastrofală, cu Voluntari, în etapa trecută de campionat, am văzut niște gafe în apărare greu de explicat pentru Liga 1, iar duminică seara, cu Poli Iași, cei care au intrat pe teren pentru Farul au părut niște îngrijitori de gazon, și nicidecum niște fotbaliști.

Comedii, nu fotbal

Nu știu ce calcule sofisticate o fi făcut Hagi ca să ajungă în punctul ăsta în care ambele lui echipe, cea de campiont și cea de cupe europene, produc doar niște comedii ele erorilor individuale și colective și un joc ofensiv împiedicat.    

Hagi trebuie să schimbe rapid planul inițial, fiindcă rezultatul de până acum dă cu virgulă, în loc să fie un intreg. Nu neg că fostul genial jucător simte și trăiește prin fotbal, că are nenumărate cunoștințe tehnico-tactice, din propria experiență sau din ce urmărește zilnic la televizor și pe viu, dar acum n-a nimerit-o.

Lasă-i, domnule, să joace și în campionat, și în cupele europene pe ăia cei mai buni și cei mai în formă. Ai timp să-i menajezi după ce acumulează vreo 15-20 de meciuri. Altfel, iată ce iese, un ghiveci fără sare și piper. Adică ăsta nu e fotbal, maestre Gică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!