95 de ani de istorie, aniversati cu o moneda speciala! "U" Cluj, unul dintre cele mai vechi cluburi din fotbalul romanesc

95 de ani de istorie, aniversati cu o moneda speciala! "U" Cluj, unul dintre cele mai vechi cluburi din fotbalul romanesc

Universitatea Cluj a implinit in acest an 95 de ani, iar conducerea a decis sa aniverseze evenimentul cu o moneda speciala.

U Cluj, una dintre echipele de traditie ale fotbalului romanesc, a ajuns la 95 de ani. Fondata in 1919, formatia clujeana are o istorie bogata, fiind una dintre echipele importante ale Romaniei pana la inceputul anilor '70, dar si formatia cu unii dintre cei mai pasionati suporteri.

Revenita in Liga I in urma cu patru ani, Universitatea Cluj a avut urcusuri si coborasuri, dar a reusit de fiecare data sa se mentina pe prima scena.

Mutata si pe unul dintre cele mai frumoase stadioane ale tarii, Cluj Arena, "U" spera ca si in acest sezon sa reuseasca sa se salveze.

Pana la reluarea returului si a emotiilor, fanii au avut insa un motiv de bucurie. Universitatea a aniversat 95 de ani de existenta, motiv pentru care conducerea a decis sa lanseze o moneda speciala.

Universitatea Cluj a vandut 100 de monede, fiecare avand pretul de 95 de lei, un pret cat se poate de semnificativ.

U Cluj a cunoscut una dintre cele mai bune perioade sub conducerea marelui Stefan Kovacs, intre 1953 si 1962.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 8 mai. 1.305 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
BRAT
Modifică setările cookies