7 jucatori au fost "EXECUTATI" de Becali. Imaginea reala a unei situatii IMPOSIBILE! Cu cine mai ramane Radoi

7 jucatori au fost "EXECUTATI" de Becali. Imaginea reala a unei situatii IMPOSIBILE! Cu cine mai ramane Radoi

Intr-o perioada in care Steaua are probleme mari in atac, Becali le arata jucatorilor cum se face. Ataca fara mila echipa dupa fiecare meci.

7 jucatori au fost tinta patronului Stelei in ultimele saptamani. Din cauza rezultatelor slabe, patronul isi pierde rabdarea si critica piese cheie din lotul Stelei, incepand chiar cu antrenorul.

Cojocaru, considerat de Radoi "unul dintre cei mai buni portari din Romania", a fost criticat in dese randuri de Becali. Alcenat, numit de Dumitru Dragomir "singurul transfer de Champions League facut de Steaua", a fost si el o tinta de la loja.

Despre Papp, Becali a spus ca "demonii au produs erorile cu Partizan". Guilherme nu i-a placut. Iancu "nu va fi fotbalist nici in 7000 de ani", iar Tade si Tudorie au fost criticati dur pentru lipsa de eficacitate in atac.

Un lucru e clar. Radoi nu are de unde alege. Daca ii exclude din lot pe cei criticati de Becali, atunci echipa Stelei va arata asa:

Nita - Rapa, Varela, Carp, Tosca - Breeveld, Muniru - Adi Popa, Hamroun, Stanciu - Chipciu

Si asta este doar jumatate din problema. Banca de rezerve ar putea fi urmatoarea: Poiana, Tahar, Filip, Mihalcea, Tucudean, Neagu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies