Cristi Tanase Laurentiu Reghecampf Steaua Liga 1

5 OFERTE pentru un stelist! Reghecampf poate ramane fara unul dintre cei mai buni jucatori! Cat va castiga in strainatate:

Steaua il poate pierde in aceasta vara pe Cristi Tanase, jucator care e dorit de cinci formatii din afara Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 15:50
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 16:46

Tanase este la un pas de plecarea de la Steaua. Digi anunta ca nu mai putin de cinci cluburi il vor pentru un transfer pe decarul Stelei.

OFERTELE

Cristi a avut un sezon bun la Steaua, a jucat in Liga Campionilor cu echipa si a cucerit un nou titlu alaturi de colegii sai.

El este cautat de cinci formatii din Europa, potrivit informatiilor oferite de sursa citata. Sunt doua oferte din Italia, una din Rusia, una din Grecia si una din Turcia. Olympiakos, Trabzon si Palermo sunt printre cluburile care il doresc, mai scrie Digi.

Victor Becali spunea in iarna ca el a semnat un precontract, astfel ca plecarea din vara e ca si facuta. Acum se asteapta incheierea CM 2014, cand cluburile isi definitiveaza lista de plecari si veniri. Atunci, Tanase ar putea sa fie lasat sa plece, insa nu pentru o suma mai mica de 2 milioane de euro.

Tanase e de cinci ani la Steaua, are 27 de ani si este unul dintre cei mai buni jucatori. El castiga 180.000 de euro la Steaua, iar daca se transfera ar putea sa incaseze de doua sau trei ori mai mult pentru fiecare an de contract.

24 de partide a jucat Tanase in Liga I pentru Steaua in sezonul recent incheiat, timp in care a marcat doua goluri. 10 meciuri a jucat in Liga si preliminarii pentru Steaua si a inscris un gol.

Modifică setările cookies