Laurentiu Reghecampf Claudiu Keseru Liga I Robert Valceanu Steaua Liga 1

BIJUTERIA lui Reghe are un record de senzatie! Nici Piovaccari NU a reusit asa ceva! Cifrele de vis viitoarea vedeta de la Steaua:

Steaua a castigat campionatul, dupa un sezon in care a propus un nume interesant in Liga I: Robert Valceanu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 15:14

Pustiul de 17 ani al Stelei are cea mai bun medie de minute pentru un gol marcat. El a inscris la fiecare 74 de minute jucate, fiind cel mai bun din echipa Stelei.

DETALII

Aventura sa la Steaua nu este prea bogata in acest sezon. A jucat doar la victoria cu 3-0 in fata lui Gaz Metan, meci in care a fost titular. A marcat o singura data, la debutul in meciurile oficiale, asa ca pastreaza cea mai buna medie de goluri in acest sezon la Steaua.

Performanta sa nu se poate compara totusi cu aportul ofensiv al italianului Piovaccari, spre exemplu. Federico are un gol la 134,4 minute jucate; Keseru sta mult mai bine: o reusita la 89 de minute.

Ultimii doi inseamna mult din totalul golurilor marcate de Steaua in acest an. Piovaccari are 10 reusite in Liga I in tot sezonul, iar Keseru a marcat de 8 ori, in conditiile in care a venit la Steaua abia in iarna.

Cea mai buna medie de goluri/meci in Liga I este a lui Denis Alibec. Jucatorul celor de la Astra are 2 reusite in 3 partide in acest an.

Iata clasamentul, potrivit celor de la Liga1.ro:

Modifică setările cookies