5 jucatori au primit ordin de la Stoichita: "Bai, fara faulturi, fara nervi!" Cum poate ramane Steaua fara aparare si fara solutii:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Aprilie 2012, 14:25

	5 jucatori au primit ordin de la Stoichita: "Bai, fara faulturi, fara nervi!" Cum poate ramane Steaua fara aparare si fara solutii:

Steaua - Sportul se joaca duminica, de la 21:30, pe www.sport.ro si m.sport.ro

Geraldo, Iliev, Chiriches, Tibi Balan si Bourceanu sunt la un pas de suspendare pentru meciul cu Otelul, in etapa viitoare. Stoichita i-a avertizat sa fie atenti sambata, cu Sportul Studentesc. Stelistii se mobilizeaza pentru meciul din sambata mare, in deplasare la campionii din Galati.

"Nici nu ma gandesc sa nu jucam foarte bine cu Sportul si sa batem la scor. 72-0, o sa vedeti, pai, am ajuns sa ne fie frica de Sportul Studentesc", a anuntat Gigi Becali.

Patronul studentilor il invata si el pe Becali cum sa... bata sambata.

"Balan este un ardelean linistit, cu o impresie foarte buna despre el, care crede ca nu are nimic de demonstrat. Pe el nu trebuie sa-l bagi si sa-i ceri sa arate ce poate pentru ca nu va da randament. Pe el trebuie sa stii cum sa-l iei si sa scoti totul de la el. Daca joaca 20 de minute nu poate face nimic", l-a sfatuit Siman pe Gigi Becali.

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies