Liga 1

3 dinamovisti lasati in afara lotului! Ce decizie a luat Teja in privinta lui Lazar pentru meciul cu U Cluj:

Dinamo intalneste sambata, pe teren propriu, Universitatea Cluj (20:30)

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Februarie 2015, 18:27
Data actualizarii: Vineri 27 Februarie 2015, 18:41

Valentin Lazar, lasat in afara lotului etapa trecuta cu Otelul, a fost reprimit de Mihai Teja in vederea partidei de sambata cu Universitatea Cluj.

Pentru acest meci, Dinamo nu se va putea baza pe Boubacar Mansaly si Stefan Barboianu, ambii suspendati, dar nici pe Alexandre Durimel, Fabian Farnolle si Ionut Serban, care nu au fost inclusi in lot de catre Teja.

Dinamo - Universitatea Cluj se joaca sambata, de la 20:30, cu mandatul de antrenor pe masa. In cazul unui esec in Stefan cel Mare, George Ogararu ar putea fi demis de la U Cluj.

Reghe da tarc"U"ale

Laurentiu Reghecampf a negociat zilele trecute cu patronul clujenilor, Florian Walter, iar din informatiile ProTV, cei doi au ajuns la o intelegere pentru ca Reghe sa devina noul director tehnic al clubului.

Viitorul antrenor al Universitatii Cluj va fi Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghecampf la Steaua. Acesta are licenta pro si va lucra alaturi de Thomas Neubert, fostul preparator fizic cu care Reghe a colaborat la Steaua si la Al Hilal.

Mutarea "lotului" Reghecampf la Cluj este ca si stabilita. El si clubul s-au inteles deja, urmand sa semneze contractul. DETALII AICI

Modifică setările cookies