Performanțele sale au atras atenția unui club din zona Golfului, care a oferit 10 milioane de euro pentru transferul său. Gigi Becali a refuzat oferta și a plusat la 25 de milioane de euro, în ciuda faptului că fotbalistul are o clauza de reziliere de 15 milioane.
Ilie Dumitrescu: „Bîrligea ar trebui să viseze la Bundesliga, Serie A sau La Liga”
La auzirea veștii, fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a sugerat că Daniel Bîrligea ar trebui să își îndrepte atenția către campionate de top din Europa.
„Eu am văzut jucători buni din Spania care au făcut direct pasul în Arabia. El trebuie să demonstreze acum în cupele europene, la echipa națională, și să facă pasul în Bundesliga, Serie A sau La Liga”, a spus Ilie, conform Digi Sport.
Bîrligea, adus de la CFR Cluj în septembrie pentru 2 milioane de euro, și-a găsit rapid forma la FCSB. Golgheterul SuperLigii a impresionat prin eficiența și constanța sa, fiind unul dintre pilonii echipei bucureștene. Contractul său cu FCSB este valabil până în iulie 2029, iar cota sa de piață, conform Transfermarkt, este de 3,8 milioane de euro.
Anunțul făcut de Gigi Becali
Becali spune că nu acceptă doar 10 milioane de euro pentru Bîrligea, în condițiile în care atacantul are o clauză de reziliere în valoare de 15 milioane de euro.
"Azi am avut o ofertă pentru Bîrligea. 10 milioane. Ofertă din Arabia sau din Emirate, nu știu. Eu i-am spus în felul următor. 'Spune-le că vreau 25 de milioane, dar spune-i că știi un secret: are clauză de 15 milioane'. Când dă cineva 15 milioane pe tine, îți dă și salariu de două milioane. Cariera înseamnă bani", a spus Gigi Becali, la Digisport.