2015, scapa cine poate! Previziune teribila pentru echipa cu cele mai multe trofee in ultimii 6 ani: "CFR Cluj se desfiinteaza!"

CFR Cluj Dumitru Dragomir Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Ianuarie 2015, 17:32
Data actualizarii: Joi 01 Ianuarie 2015, 17:50

In 2014, Liga I a simtit pentru prima data amenintarea falimentului. "Scapa cine poate", este deviza fotbalului romanesc in noul an.

Cluburile din Liga I stau cu sufletul la gura in asteptarea transei de bani din partea companiei care detine drepturile TV. "Fara acesti bani, campionatul se poate opri", spune Florin Prunea, presedintele clubului CSMS Iasi.

Dumitru Dragomir are o previziune sumbra pentru 2015 - echipa cu cele mai multe trofee castigate in ultimii 8 ani se va desfiinta anul acesta, e convins fostul sef al Ligii.

"Lucrurile vor merge tot mai rau anul asta pentru ca multe echipe au probleme. Dintre ele, CFR Cluj se desfiinteaza", a declarat Dragomir la DolceSport.

Finalul de an a prins-o pe CFR pe marginea prapastiei. Vasile Miriuta a fost fortat sa plece, iar jucatorii nu si-au mai primit banii de luni bune si ameninta ca nu se vor mai prezenta la reunire.

8 trofee a cucerit CFR Cluj din 2008 si pana in prezent - 3 titluri de campioana, 3 Cupe si 2 Supercupe ale Romaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!