2006 vs 2012! Becali: "A fost cel mai bun an de cand sunt la Steaua!" Fanii simt ca acum e momentul: cea mai mare dorinta pentru anul viitor:

Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Decembrie 2012, 11:57
Data actualizarii: Marti 25 Decembrie 2012, 11:59

Becali se mandreste cu ce a reusit la Steaua in 2012. Campaniile de transferuri nu i-au mai golit conturile, incasarile din Europa League au fost foarte mari, iar echipa se indreapta spre primul titlu dupa sapte ani de seceta.

"A fost un an extraordinar pentru mine, cel mai bun de cand sunt patron la Steaua.", a fost concluzia la care a ajuns Gigi Becali, dupa un an in care cifrele vorbesc de la sine.

Steaua a terminat turul la 17 puncte distanta fata de Dinamo, 21 fata de Rapid, iar incasarile din aceasta toamna au depasit 10 milioane de euro.

Ultimul an fantastic al Stelei, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar, a fost in 2006, cand echipa a castigat titlul si a obtinut prima calificare in grupele Ligii Campionilor dupa o pauza de 10 ani. 7 milioane de euro a fost bonusul primit atunci de la UEFA.

"Nu vreau sa vand nimic in iarna, pentru ca orice plecare ar slabi echipa. De acum, fiecare pas in Europa League ne poate aduce 3 milioane de euro, cu tot cu ce incasam din bilete. Daca o batem pe Ajax, luam trei milioane de euro. Apoi jucam cu Chelsea, si atunci vom putea sa ne dam seama la ce nivel am ajuns.", a mai spus patronul Stelei.

Steaua pare ca a invatat din greselile trecutului. Fara sa cheltuiasca o avere pe transferuri in vara, Steaua si-a construit in acest sezon o echipa cu adevarat puternica.

Echipa este la un pas de titlu, si suporterii se gandesc deja la marea provocare - Champions League. Nucleul exista, bani exista, fanii cer ca Gigi Becali se se gandesca deja sa aduca jucatori cu care Steaua sa scoata capul in lumea buna.

Intr-un sondaj pe www.sport.ro, in care au votat peste 12.000 de useri, suporterii Stelei ii cer lui Becali transferuri cu adevarat importante in vara, dar ii amintesc si de o problema care a urmarit clubul in ultimii 20 de ani - academia de juniori. De la generatia lui Dan Petrescu, Steaua nu a mai crescut jucatori remarcabili.

2006 sau 2012, ce an a fost mai bun pentru Steaua?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!