20 de antrenori schimbati in tur, REVOLTA in Liga I: "Mai bine ma apuc sa vand brazi!" Antrenorii vor sa-si faca sindicat

Autor: Sport.ro
Luni 29 Decembrie 2014, 10:23

	20 de antrenori schimbati in tur, REVOLTA in Liga I: "Mai bine ma apuc sa vand brazi!" Antrenorii vor sa-si faca sindicat

Fara contracte bine puse la punct si gata oricand sa accepte compromisuri, antrenoriii din Liga I au devenit jucaria patronilor de cluburi lipsiti de viziune. Sumudica propune infiintarea unui sindicat.

20 de antrenori au fost schimbati in cele 17 etape ale Ligii I, iar situatia are sanse mici sa se imbunatateasca, in conditiile in care majoritatea patronilor din Liga I considera ca antrenorul este primul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei.

Marius Sumudica, antrenorul Concordiei Chiajna, propune infiintarea unui sindicat al antrenorilor din Liga I.

"Eu n-am probleme, dar nu mai stati, fratilor, 5-6 luni neplatiti. E inadmisibil sa ai asemenea restante."

"Cum eu imi respect meseria, nu vin beat si nu vin cu femei in cantonament, asa vreau si eu sa fiu respectat. Mai ales ca eu m-am si lovit de acea lege care nu permite unui antrenor sa conduca mai mult de doua cluburi intr-un sezon. "

"Dar cluburile pot sa aduca 10 daca vor! Cum vine asta? Mai bine ma duc si vand brazi decat sa stau neplatit 5-6 luni. Noi suntem vinovati, pentru ca nu suntem uniti, nu avem sindicat", a declarat Sumudica la DolceSport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies