"2 milioane de euro plus Tosca pentru Gnohere si Rotariu? Prea putin!" Andone REFUZA sa negocieze cu Becali

Becali a dezvaluit ca Dinamo i-a propus un schimb spectaculos. 2 milioane de euro si Tosca la pachet pentru Gnohere si Rotariu.

Ioan Andone a declarat intr-o conferinta de presa ca nu ar fi de acord cu cedarea jucatorilor Dorin Rotariu si Harlem Gnohere la Steaua in schimbul sumei de 2 milioane de euro plus Alin Tosca, precizand ca oferta e prea mica.

'Nu se pune problema sa le dam drumul. si nu e colosala deloc suma de 2 milioane de euro. Chiar e suma de talcioc, e pret de reduceri. Pai Rotariu este jucator de echipa nationala. Sa-i comparam cu ce jucatori au transferat ei si pe ce bani. Iar Bizonul (n.r. - Harlem Gnohere) a fost golgheterul nostru. Ca s-a accidentat acum si trece printr-o perioada mai proasta e altceva, dar Bizonul are calitate. Pretul ar trebui sa fie mult mai mare de 2 milioane. Dar nu stiu la cat il evalueaza ei pe Tosca, poate Tosca e 2 milioane. stiu ca e vorba de Tosca plus 2 milioane pentru cei doi, dar e foarte putin. Eu nu as fi de acord cu un astfel de schimb niciodata. Asta e parerea mea, dar pana la urma pretul corect e cel pe care il primesti', a spus Andone.

Tehnicianul sustine ca discutia privind cedarea la Steaua a jucatorilor Harlem Gnohere si Dorin Rotariu a avut loc acum doua luni. 'Cu Tosca la noi a fost discutie in vara, iar acum vreo doua luni cu Gnohere si Rotariu. Dar nu stiu cum a aparut Tosca in combinatie acum, poate Gigi Becali e suparat pe el. Dar Gigi Becali putea sa vorbeasca acum doua luni cand a fost discutia. Gigi isi aduce aminte numai inaintea meciurilor cu Dinamo de cate-o discutie. Dar asta e Gigi, ai discutat acum doi ani ceva, iar el ti-o spune acum, inaintea meciului', a afirmat Andone, facand referire la derby-ul Dinamo - Steaua, programat la 22 decembrie, in prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies