Afli tot ce misca in sport, in timp real!
Toate golurile, toata actiunea pe
SPORT.RO
!
Te anuntam imediat cum se intampla!
stiri
fotbal intern
Liga I
Liga II
Cupa Romaniei
fotbal extern
Liga Campionilor
Stranieri
Campionate Externe
Europa League
nationala
EURO
EURO U21
sporturi
Handbal
Tenis
Box
Volei
Alte Sporturi
Local Kombat
Baschet
Simona Halep
UEFA EURO 2020
Video
program tv
Fii alaturi de noi:
SPORT.RO
Fotbal intern
Liga 1
Live Text
Viitorul - Dinamo
Duminica 30 Iulie 2017, 17:26
Dinamo
Gica Hagi
Liga I
Cosmin Contra
FC Viitorul
Like on Facebook
Share on Twitter
Viitorul 0-1 Dinamo |
Costache obtine trei puncte pentru "caini", cu un gol marcat pe final, dupa ce tot el a avut ratarea inceputului de sezon
Urmarim si comentam impreuna Viitorul - Dinamo LIVE pe www.sport.ro si Facebook/Sport.ro
FULLSCREEN
Galerie Foto
/
Liga 1
Ultimele stiri
Ultimele video
Cele mai citite
Liga 1
Prima REACTIE a lui Andrei Cristea dupa ce a fost demis de la Poli Iasi!
"Toate sacrificiile pe care le-am facut, le-am facut cu sufletul!"
EXCLUSIV | Se pregateste o noua 'bijuterie' in Liga 1?! Ce echipa de traditie va beneficia de un stadion de lux si cate locuri ar putea sa aiba
Ongenda nici nu vrea sa auda de FCSB si Gigi Becali! Francezul are super-oferte din zona araba si poate pleca in vara
LPF a dezvaluit ce post va ocupa Marius Avram in cadrul Ligii! "El este cea mai buna solutie! Va avea mai multe atributii!"
EXCLUSIV | "Nu e de vanzare pentru nicio suma!" Atacantul care le TRANTESTE usa in nas FCSB-ului si Universitatii Craiova: "Ramane la noi!"
Continua SCANDALUL dintre FRF si LPF! Acuzatii GRAVE la adresa sefului FRF: "Sa spuna cine a platit pentru asta!"
Iordanescu arunca SAGETI catre Becali dupa ce patronul FCSB l-a numit 'filosof'! "Biblioteca mea e impartita in doua si am carti de filosofie!"
BREAKING NEWS! Anunt BOMBA de la Iasi: Cristea, OUT de pe banca, inapoi pe teren! Presedintele clubului a fost sanctionat! Decizii drastice luate de conducere
Prima REACTIE a lui Andrei Cristea dupa ce a fost demis de la Poli Iasi! "Toate sacrificiile pe care le-am facut, le-am facut cu sufletul!"
Legendarul Pele s-a vaccinat impotriva Sars-COV2! Ce spune fostul mare jucator si cum se simte brazilianul
"A fost o perioada dura!" Prima reactie a lui Puscas dupa ce i-a adus VICTORIA lui Reading! Ce a spus atacantul nationalei
BREAKING NEWS | Candidatul la alegerile prezidentiale ale Barcelonei a facut anuntul! "Daca nu castig, Messi va pleca!" CUTREMUR in Catalonia
EXCLUSIV | Se pregateste o noua 'bijuterie' in Liga 1?! Ce echipa de traditie va beneficia de un stadion de lux si cate locuri ar putea sa aiba
Ongenda nici nu vrea sa auda de FCSB si Gigi Becali! Francezul are super-oferte din zona araba si poate pleca in vara
LPF a dezvaluit ce post va ocupa Marius Avram in cadrul Ligii! "El este cea mai buna solutie! Va avea mai multe atributii!"
EXCLUSIV | "Nu e de vanzare pentru nicio suma!" Atacantul care le TRANTESTE usa in nas FCSB-ului si Universitatii Craiova: "Ramane la noi!"
Continua SCANDALUL dintre FRF si LPF! Acuzatii GRAVE la adresa sefului FRF: "Sa spuna cine a platit pentru asta!"
Iordanescu arunca SAGETI catre Becali dupa ce patronul FCSB l-a numit 'filosof'! "Biblioteca mea e impartita in doua si am carti de filosofie!"
"A fost o perioada dura!" Prima reactie a lui Puscas dupa ce i-a adus VICTORIA lui Reading! Ce a spus atacantul nationalei
EXCLUSIV | "Ma tot musca de cur atata! Sunt niste prosti!" Tamas, discurs fara precedent! De ce vrea sa FUGA din Romania
VIDEO GENIAL! Provocarea anului: un urias de la rugby pe BARNA de gimnastica! Ce a putut sa faca stelistul
Sa facem un turn cu 10 etaje! Romanii care aduc medalii de aur de la Tokyo primesc apartamente cu 3 camere in Bucuresti!
Ilie Nastase divorteasa pentru a cincea oara! Sotia care il acuza ca a batut-o a depus actele de divort, desi anuntase ca il iarta
A lipit afise si il cauta pe adversarul sau in TOT Bucurestiul! Se anunta RAZBOI in ring la gala lui Morosanu de pe 10 martie!
Ele sunt SPICE GIRLS din fotbal! Cum arata echipa care vrea sa ia Romania pe sus!
Romanul care ii tunde pe SUPERJUCATORII de la Bayern! Urmeaza Mbappe si Neymar!
EXCLUSIV | Poate juca FCSB in Ghencea?! Dezvaluiri de ultima ora facute de Becali! "Si ei trebuie sa plateasca la fel ca mine! O sa ii mai tinem un an in Liga 3!"
Stare de urgenta intr-o tara din Europa. Se impun restrictii mult mai dure
Romania, tot mai departe de adoptarea monedei unice. In ce an am putea primi salariile in euro
Anuntul OMS care a picat ca o lovitura. Cand se va termina, de fapt, pandemia
Giani Kirita, UMILIT de Antreea Tonciu! Raspuns incredibil in direct la PRO TV: "A fost cel mai plictisitor in dormitor! Nu stii ca asa sunt astia tatuati si mari? Degeaba!"
"Tot timpul am fost cu ea, chiar daca m-am insurat cu Alina!" Borcea a RUPT TACEREA despre relatia cu Valentina Pelinel! Cand a inceput totul
Banel Nicolita s-a dat la Tonciu! INCREDIBIL: ce i-a zis modelul! Sotul a sunat-o imediat, desi era in direct
BOMBA in cazul transferului lui Dennis Man la Parma! Pentru ce suma l-ar fi vandut de fapt Gigi Becali in Serie A
Halucinant! Turcii, gata sa IL IA INAPOI pe Sumudica la Gaziantep! Motivul pentru care nu au reusit sa il pastreze la echipa
Jurnalistii Rai au ras de Tatarusanu in direct! Furie pentru milioane de fani: "Priviti ce fata are!" Comentariile care au starnit revolta in Italia
FCSB ARE STADION de lux! Costa 30 de milioane de euro si stelistii se pot muta ORICAND pe noua arena! Becali NU merge in Ghencea
Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
A fost atins pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România. Ce spune Florin Cîțu
Coronavirus România, bilanț 3 martie. 4.278 cazuri noi și 77 de decese
Stirileprotv.ro
Sancțiunile impuse Rusiei după otrăvirea lui Navalnîi. Nicio măsură nu vizează anturajul lui Putin
Incidența cazurilor de Covid-19 în țară. Cinci județe se află în zona roșie
A căzut cu mașina de pe un pod și a scăpat nevătămat. Pățania unui tânăr din Constanța
Incont.ro
Alegerea căruciorului sport pentru copil este unul dintre primii pași pe care îi faci spre viața de părinte, deoarece instinctual vei încerca să alegi calitatea, siguranța și confortul.
(P) Care sunt criteriile după care alegi căruciorul sport pentru copil
(P) Craiovenii știu că doar un burlan premium de șemineu te ține departe de incendii!
(P) Beneficiile cărților de colorat pentru adulți
Foodstory.ro
Mic dejun care-ți întărește imunitatea! Ce să mănânci la prima oră pentru o sănătate de fier
Dietă rapidă de primăvară: 3 trucuri sănătoase ca sa scapi rapid de kilogramele nedorite, acumulate în timpul iernii
Cum îți cureți organismul ca să te pregătești pentru primavară?
DeBarbati.ro
Aceia dintre voi care sunteți familiari cu telefoanele mobile pliabile veți fi plăcut surprinși să aflați că această funcțiune poate fi replicată la scară mare. Ok, la o scară mult mai mare.
Televizorul ăsta cu tehnologie MicroLED costă 400.000 de dolari, dar alta-i vestea proastă
EXPERTUL DE BĂRBAȚI îți răspunde: o mașină care se conduce singură? Întrebarea nu e dacă o vom avea, întrebarea e când și cum
(P) Sub sloganul Noi facem tot, tu pui pe foc! , meșterii sibieni îți asigură confortul termic total
Yoda.ro
Jim Woodward, profesor emerit de fizică din Fullerton, are o idee trăznită, care ar permite unei navei spațiale să călătorească spre sistemele stelare învecinate: mici cristale care vibrează de zeci de mii de ori pe secundă când sunt supuse curentului electric.
Noua invenție care ar permite explorarea altor sisteme solare cu viteza luminii
Când va dispărea omenirea. Cercetătorii au găsit răspunsul
Inversarea polilor magnetici ai Terrei poate duce la un dezastru climatic
Procinema.ro
(P) Topul celor mai bune filme despre jocuri de noroc
(P) Transformă-ți căminul într-un sanctuar de relaxare și căldură, cu focarele premium Pefoc!
(P) Ce ar trebui să știi despre analiza financiară
Protv.ro
(P) Ghid de alegerea a unei cabine de vopsit. Linie de vopsire în câmp electrostatic
Volodymyr Zelensky, liderul Ucrainei, și-a făcut vaccinul anti-Covid
Cel mai nou film al lui Radu Jude, lăudat de presa internațională după premiera de la Berlin
Perfecte.ro
Ilie Năstase, pus la zid de soție! Ioana a răbufnit: Trebuie să ceară ajutor
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită fosta lui Channing Tatum
Dolly Parton a primit prima doză din vaccinul pe care l-a finanțat și s-a lăsat filmată în timpul inoculării
©2021 Sport.ro |
Despre cookies
|
Politica de confidentialitate
Modifică setările cookies