13 transferuri pentru TITLU! Cum si-au transformat Steaua, Astra si Petrolul echipele de start in aceasta iarna pentru unicul vis

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 07:56

	13 transferuri pentru TITLU! Cum si-au transformat Steaua, Astra si Petrolul echipele de start in aceasta iarna pentru unicul vis

STEAUA - CHIAJNA ESTE LIVE TEXT PE WWW.SPORT.RO ASTAZI LA ORA 20:30

Petrolul Ploiesti a facut patru transferuri in aceasta iarna fara sa cheltuiasca insa vreun euro. Gerson, Zicu, Mutu si Tamuz au acum o presiune in plus, mai ales ca de la Petrolul au plecat numele principale din prima partea a campionatului, Benga, Boudjemaa, Hamza si Dore.
 
In acest retur, Petrolul ii va putea avea in teren pe Pecanha, Alcenat, Geraldo, Gerson, Guilherme - Hoban, De Lucas - Teixeira, Mutu, Zicu - Tamuz.
 
Dupa ce i-a adus pe Papp, Stefan Popescu, Iorga, Alex Ionita II si Alibec, cheltuind un milion de euro, Astra se pregateste de titlu cu un lot intarit si moral de lider.
 
Echipa lui Isaila are toate sansele sa arate in retur in felul urmator: 
 
Coman - Matel, Papp, Muresan, Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, De Amorim - Yazalde.
 
Steaua si-a pierdut capitanul in acesta iarna, dar s-a intarit cu patru jucatori: Bogatinov, Tarnovan, Samnartean si Keseru.
 
Reghe ii va arunca in lupta pentru titlu in retur pe Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos si Latovlevici in aparare, Pintilii ca inchizator, Chipciu, Stancu, Sanmartean si Tanase la mijloc, iar Piovaccari atacant.
Steaua, Astra sau Petrolul, care dintre ele a avut cea mai buna campanie de transferuri in aceasta iarna? (5124 voturi)
 
Petrolul Ploiesti
41.90%
2147 voturi
 
Steaua
51.09%
2618 voturi
 
Astra
359 voturi
Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies