Liga 1

13 cu noroc pentru Rapid? Moraru a transferat o echipa intreaga, ultimii doi fotbalisti sositi au trecut pe la Barcelona si Villarreal

Plecati in cantonament cu un lot de handbal, rapidistii au primit intariri serioase in ultimele zile. Dupa ce i-a convins, printre altii, pe Daniel Niculae si Cristi Sapunaru, patronul Valerii Moraru a mai dat doua lovituri importante.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 09:35
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 09:49

Lotul Rapidului incepe sa prinda contur. Plecati in cantonamentul din Grecia cu un lot de handbal, giulestenii au negociat in ultimele zile aducerea mai multor fotbalisti considerati indeajuns de valorosi incat sa poata rasturna situatia dezastruoasa din clasament.

Rapidul continua sa spere la salvarea de la retrogradare, iar conducatorii clubului giulestean incearca din rasputeri sa intareasca lotul lui Cristi Pustai, dupa disponibilizarile masive din finalul turului.

Astfel, Rapid batuse pana ieri palma cu Daniel Niculae, Cristi Sapunaru, Andrei Cerlinca, Joao Coimbra, Fred Benson, Rihairo Meulens, Pavel Cmovs, Tomas Josl, Marcel Gecov si Jeremy Sapina.

Pe langa fotbalistii enumerati, Cristi Pustai ii va avea sub comanda sa si pe fratii Eduardo si Joan Oriol, fotbalisti cu experienta in prima liga spaniola.

Crescut de Barcelona si trecut pe la Real Zaragoza si Blackpool, Edu Oriol si-a convins fratele, pe Joan, sa semneze si el cu Rapidul.

Edu isi daduse de cateva zile acordul sa semneze cu formatia giulesteana, in timp ce fratele sau a decis aseara, tarziu, sa isi puna si el semnatura pe contract.

Joan Oriol este cel mai valoros jucator transferat de Rapid in aceasta iarna, acesta fiind cotat la 1,2 milioane de euro. Joan Oriol a jucat patru sezoane ca titular la Villarreal si a acumulat o experienta importanta in prima liga spaniola.

Fratele sau este cotat la doar 800 de mii de euro.

Modifică setările cookies