1000 de jandarmi la Craiova-Steaua! Fanii sunt amenintati cu EVACUAREA!

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2011, 14:09
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2011, 14:11

Peste 1000 de jandarmi vor asigura ordinea la Craiova Steaua

"Meciul se va organiza cu spectatori, organizatorul, Universitatea Craiova, si-a asumat toata raspunderea. Pana la ora meciului trebuie sa evacueze zapada din tribune, camerele de supraveghere le vom inspecta din nou in ziua meciului. Vom fi peste o mie de forte de ordine si ii anuntam pe toti suporterii care vor participa la acest meci ca Legea 4 ne permite sa-i evacuam daca vor face acte de violenta", a spus Ion Constantin, comandant al gruparii de jandarmi din Craiova.

El i-a avertizat pe fanii stelisti care au interdictie de a urmari meciurile de pe stadion sa nu faca deplasarea la Craiova. " Ii anuntam pe cei 300 de suporteri ai Stelei care au interdictie sa nu faca drumul degeaba. Orice fan al Stelei va fi monitorizat inainte sa ajunga la stadion. Va trebui sa aiba un act de identitate asupra lui, daca vom gasi nereguli, nu-i vom permite accesul in arena", a mai spus el.

La inspectia stadionului "Ion Oblemenco" nu a mai participat niciun reprezentant al Ligii Profesioniste de Fotbal, institutia mentionata anuntand inca de joi clubul craiovean ca poate sa puna biletele la vanzare.
Ordinea la meciul Universitatea Craiova - Steaua va fi asigurata de: 500 jandarmi, 200 de politisti, 150 de politisti comunitari si 200 de angajati ai firmei de paza.

Sursa: Mediafax
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!