100% cel mai tare NEGOCIATOR! Cum i-a impresionat Gigi Becali pe englezi dupa plecarea lui Chiriches:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 08:51

	100% cel mai tare NEGOCIATOR! Cum i-a impresionat Gigi Becali pe englezi dupa plecarea lui Chiriches:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Chiar daca nu are patronul aproape, Steaua a resuit cel mai tare transfer din Romania - plecarea lui Chiriches la Tottenham.

Asa ca englezii sunt de-a dreptul impresionati. Obisnuiti sa aiba din cand in cand si o rubrica in care scriu lucruri despre patronul Stelei, cei de la The Guardian au scris din nou despre Becali.

Acum sunt uimiti de talentul sau de negociator, chiar si din spatele gratiilor:

"E cel mai bun negociator! Desi e la inchisoare, el continua sa se ocupe de campania de transferuri a Stelei. I-a trimis o scrisoare atacantului Ciprian Marica, oferindu-i un salariu de 50.000 de euro pe luna", scriu englezii.

Pana la urma, chiar daca are probleme cu legea si mai are de stat la inchisoare, Becali a reusit sa tina legatura cu oamenii de la club, si tot el conduce tot ce se intampla la echipa, administrativ.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT