Liga 1

”10% șanse” pentru Dinamo! Dusan Uhrin nu mai speră în salvarea directă de la retrogradare

Dusan Uhrin s-a resemnat cu privire la salvarea directă de la retrogradare, după ce Dinamo a pierdut cu FCU Craiova în etapa trecută, scor 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 15:03
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 15:06

La conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni din etapa următoare, Uhrin a recunoscut că echipa sa mai are ”10 la sută șanse” pentru a evita locurile de baraj. CS Mioveni - Dinamo este programat vineri, de la ora 20:30, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Dusan Uhrin, înainte de CS Mioveni - Dinamo.

"Am spus de la început că va fi destul de dificil să ne salvăm de la retrogradare direct. Aveam un procent de 10% să reuşim asta, acum poate mai mic, dar trebuie să facem tot ce putem. Noi jucăm fotbal pentru a câştiga meciurile, nu pentru a pierde. Jucătorii sunt în mare parte pregătiţi pentru această partidă, voi decide mâine lotul.

Dar nu toţi sunt pregătiţi să reziste 90 de minute, unii mai au mici accidentări. Trebuie să alegem jucătorii care sunt în formă, este foarte important pentru noi, şi pe cei care pot face faţă presiunii, cei care pot folosi această presiune pentru a fi mai buni", a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

Dinamo a rămas pe locul 14, cu 13 puncte, și este la nouă puncte distanță de următoarea clasată, CS Mioveni. În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa la Mioveni, iar apoi va juca în compania ultimelor clasate, Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni. De partea cealaltă, FCU Craiova a ajuns la 25 de puncte și este pe locul 11.

Programul lui Dinamo în play-out: 

CS Mioveni - Dinamo

Gaz Metan - Dinamo

Dinamo - Academica Clinceni

FC Botoșani - Dinamo

Dinamo - UTA Arad

Modifică setările cookies