Liga 1

10 pentru un retur de nota 10! Rapidistii viseaza la salvare si vor sa aduca o echipa intreaga. Ce jucatori au pe lista

•Rapidul are nevoie de un retur fara greseala pentru a evita din nou "matineul"
•Pentru asta, noul presedinte, Dinu Gheorghe, e gata sa aduca mai bine de o echipa
•Rapidistii au deja 10 nume pe lista de transferuri

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 16:42
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 16:57

Aflati intr-o situatie critica in clasament, insa cu o aparenta stabilitate la nivel administrativ, acolo unde Dinu Gheorghe s-a apucat deja de treaba, intelegandu-se cu antrenorul Cristi Pustai, rapidistii spera la un retur care sa le aduca salvarea.

Rapidul are mari probleme in clasament, fiind pe locul 18 dupa 17 etape disputate, cu doar 11 puncte acumulate. Conducatorii din Grant spera insa ca lucrurile sa se rezolve, iar pentru asta sunt gata sa faca transferuri importante.

Giulestenii si-au intocmit deja lista de transferuri, iar pana la startul primului cantonament, adica pana in data de 18 ianuarie, vor sa aduca cel putin 10 jucatori.

Pana acum, scrie Digisport, Dinu Gheorghe a discutat cu Dan Nistor (26 de ani - Evian, imprumutat la Pandurii), Marian Cristescu (29 de ani - Astra), Tiago Lopes (26 de ani - CFR), Constantin Grecu (26 de ani - ultima data la Dinamo), Nicolae Grigore (31 de ani, Apollon Limassol) si Daniel Niculae (32 de ani - liber de contract). De asemenea, pe lista s-ar mai afla cateva nume, printre care si cel al lui Cristi Sapunaru.

Rapidul mai are in lot 6 fotbalisti, intre care Bornescu, Draghia, Nicolae Vasile, Pancu, Alex Coman si Madalin Martin. Echipa va numara cel putin 16 fotbalisti la startul primului cantonament din Grecia, care va avea loc intre 18 si 29 ianuarie. Cel de-al doilea cantonament este programat intre 1 si 13 februarie.

Modifică setările cookies