Expendables de Romania! Povestea GHIAURULUI, romanul care vrea sa ii terorizeze pe americani in cusca de MMA

Kombat
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2016, 09:03
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2016, 09:19

Gala de MMA de la Brasov e LIVE la Sport.ro, luni de la 21:00

„Ghiaurul”  Radnev s-a apucat de MMA la 31 de ani si face senzatie in cusca. Singurul sport pe care bucuresteanul Alexandru Radnev l-a facut pana la 31 de ani a fost inotul. Ca sa scape de o bronsita pacatoasa a mers la bazin cand avea 4 ani si s-a tinut de inot pana la 10 ani la clubul Rapid. Apoi n-a mai urmat nimic in materie de sport.

Asta pana la 31 de ani, cand si-a lasat prietenii muti de uimire apucandu-se de arte martiale mixte. Puterea exemplului a fost cea care l-a impins in cusca. A tras cu ochiul la cativa prieteni  care faceau sporturi de contact, i-a placut ce a vazut si a trecut la treaba. Si-a zis ca varsta, 31 de ani, nu reprezinta un obstacol. Important era sa faca un lucru pe placul sau asa ca a inceput turul salilor din Bucuresti ca sa se scoleasca. Astfel, a dobandit cunostine de box, lupte, jiu-jitsu si kickboxing. A urmarit constant meciuri din UFC care i-au slujit drept material didactic iar in cele din urma s-a legitimat la clubul Agon, unde e antrenat de George Stanciu.

In martie, in prima etapa a Dviziei MMA de la Bucuresti, a uimit prin loviturile date si incasate. La 35 de ani cat are in prezent, masiv, barbos si indesat, Radnev aduce cu un viking iar „cand te pocneste ai senzatia ca te-a lovit un tir”, povesteste unul dintre partenerii de antrenament. In afara loviturilor nimicitoare pe care le expediaza, Radnev este si un incasator incredibil. Prietenii, care ii spun „Ghiaurul”, au venit in numar mare sa-l vada luptand in urma cu o luna la Circul Globus. A avut o galerie asemanatoare cu cea a boxerului craiovean Sorin „Pantera” Tanasie, renumit pentru suporterii care il sustin peste tot unde lupta.

„Sa fiu in cusca e cea mai tare senzatie pentru mine”, spune Radnev care, luni 11 aprilie, va lupta la Brasov in gala Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas”, contra localnicului Dima Tira, un basarabean stabilit sub Tampa. 

„Divizia MMA - Drumul spre Las Vegas” este un concept destinat practicantilor amatori de arte martiale mixte.  Competitia, care are programate 3 etape preliminare, se va incheia la finele lunii mai 2016 iar castigatorii fiecarei categorii vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial de MMA programat in iulie la Las Vegas.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!