Batalia amazoanelor! Doua dintre cele mai puternice femei din Romania se bat luni, in direct la Sport.ro

Batalia amazoanelor! Doua dintre cele mai puternice femei din Romania se bat luni, in direct la Sport.ro

Fight Night "Greu de Ucis" de la Cluj este in direct la Sport.ro, luni 15 iunie de la 20:00

Diana Belbiţă v Cristina Stanciu este unul dintre cele mai asteptate meciuri ale galei de MMA Real Xtreme Fighting care va avea loc pe 15 iunie la Cluj-Napoca. Pentru cine nu le-a vazut luptand poate parea ciudat ca un meci de fete starneste interes dar evolutiile lor din ultimul an au ridicat de multe ori asistenta in picioare.

Diana si Cristina au intrat ultima oara in cusca in martie la Craiova. Diana Belbiţă a invins-o la puncte pe unguroaica Renata Cseh-Lantos iar Cristina Stanciu a castigat, tot la puncte, contra satmarencei Alice Ardelean. Felul in care au luptat, pregatirea fizica, tehnica de lupta, ambitia si determinarea, au impresionat publicul craiovean care le-a aplaudat indelung.

Celebrul indemn “La cratita cu voi !” care se mai aude prin salile din Romania atunci cand evolueaza fete in gale de contact a fost uitat cu desavarsire. Pe 15 iunie, Cristina Stanciu si Diana Belbiţă se vor confrunta pentru centura categoriei 60 de kg a promotiei RXF ceea ce inseamna ca invingatoarea va fi recunoscuta drept cea mai buna luptatoare de MMA din Romania.

Evenimentul de arte martiale mixte RXF 18, programat la Cluj este alcatuit din 15 meciuri in care vor lupta 30 de sportivi din 8 tari. Capul de afis al galei este meciul din Alexandru Lungu si americanul Jeff Monson.

Evenimentul va fi gazduit de noua sala polivalenta din Cluj si va fi transmis in direct de postul Sport.ro de la ora 20.00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies