Un print si o violonista participa la ski alpin! Top 10 cele mai ciudate slujbe are sportivilor de la Soci!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 18:12

	Un print si o violonista participa la ski alpin! Top 10 cele mai ciudate slujbe are sportivilor de la Soci!

HaraShow, Romania | Informatii non-stop de la Soci

Cum te-ai simti daca ai primi cafeaua de la un schior de la Soci. Sau daca ai stii ca aplicatia de pe smartphone-ul tau este programata de un participant in proba de skeleton. Cele mai ciudate 10 joburi ale olimpicilor de la Soci.

1. Huertus Von Hohenlohe

Von Hohenlohe este un german de 55 de ani care concureaza pentru tara sa natala, Mexic, in proba de ski alpin. In timpul liber, Hubertus conduce un hotel si este fotograf. El este fiul Pritului Alfonso de Hohenlohe-Langenburg.

2. Jessica Lutz

Are 24 de ani si s-a nascuta in Rockville, Statele Unite. La Soci, ea joaca pentru echipa de hochei a Elvetiei. In timp ce se antrena pentru Olimpiada, ea a lucrat ca barman intr-un local din Washington.

3. Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson

S-a nascut in Singapore si a crescut in Marea Britanie, dar la Soci va evolua pentru Thailanda, in proba de ski alpin. Vanessa este celebra dupa ce a scos mai multe albume de muzica clasica. Ea este o foarte buna violonista.

4. Chris Fogt

Are 30 de ani si este Capitan in Armata Statelor Unite. El a participat si in 2010 la olimpiada, prin programul pentru altleti din cadrul Armatei Americane. El participa la proba de bob.

5. John Landsteiner

Are 23 de ani si este inginer la o firma de constructii din Duluth. John face parte din echipa de curling a Statelor Unite.

6. Jeff Isaacson

Este profesor de stiinte la un liceu din Minnesota, si participa la Soci in echipa e Curling a Statelor Unite.

7. Kyle Tress

Are 32 de ani si participa la proba de skeleton pentru Statele Unite. Job-ul lui principal este sa programeze aplicatii pentru smartphonuri.

8. Armin Zöggeler

A castigat bronzul la proba de sanie la aceste editii de la Soci pentru Italia. El face parte din trupele speciale ale armatei.

9. Brad Jacobs

Lucreaza la o banca din Toronto, iar la Soci concureaza in proba de curling pentru Canada.

10. Zoe Gillings

S-a nascut in Marea Britanie, are 28 de ani si a strans bani ca sa participe la olimpiada pe un un site, in proba de snowboard.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute
BRAT
Modifică setările cookies