Jocurile Olimpice Soci 2014 JO Soci 2014

De necrezut! Momentul fara precedent pentru doi sportivi romani! Au fost exclusi de la JO de la Soci pentru ca erau prea SLABI!

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2014, 13:35
Data actualizarii: Joi 13 Februarie 2014, 13:34

Doi sportivi din delegatia Romaniei au fost exclusi din competitia de la sanie, pentru ca erau prea slabi. Mai exact, organizatorii s-au temut ca pot muri, mai ales ca ei au facut multe erori in calificari, cat si in pregatire.

Saniorii Sovaiala si Teodorescu si-au distrus mai intai sania cu care urmau sa concureze - inca de la primul antrenament, ei s-au lovit de mantinela, asa ca a fost nevoie de o sanie de imprumut.

Delegatia Rusiei a fost dispusa sa-i ajute, insa romanii au cazut din nou, inca de la prima incercare.

Asa ca organizatorii au decis ca ei nu pot concura, pentru ca si-ar pune viata in pericol. Ultima data, in 2010, un sportiv din Georgia murise la JO dupa ce a lovit sania si a sarit peste mantinela.

Un detaliu important: sania cu care concurau romanii, cea care s-a rupt, nu era una noua - era uzata si costa doar 1500 de euro, in loc de una noua - de 7000.

Modifică setările cookies