De necrezut! Momentul fara precedent pentru doi sportivi romani! Au fost exclusi de la JO de la Soci pentru ca erau prea SLABI!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 13:35

	De necrezut! Momentul fara precedent pentru doi sportivi romani! Au fost exclusi de la JO de la Soci pentru ca erau prea SLABI!

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Doi sportivi din delegatia Romaniei au fost exclusi din competitia de la sanie, pentru ca erau prea slabi. Mai exact, organizatorii s-au temut ca pot muri, mai ales ca ei au facut multe erori in calificari, cat si in pregatire.

Saniorii Sovaiala si Teodorescu si-au distrus mai intai sania cu care urmau sa concureze - inca de la primul antrenament, ei s-au lovit de mantinela, asa ca a fost nevoie de o sanie de imprumut.

Delegatia Rusiei a fost dispusa sa-i ajute, insa romanii au cazut din nou, inca de la prima incercare.

Asa ca organizatorii au decis ca ei nu pot concura, pentru ca si-ar pune viata in pericol. Ultima data, in 2010, un sportiv din Georgia murise la JO dupa ce a lovit sania si a sarit peste mantinela.

Un detaliu important: sania cu care concurau romanii, cea care s-a rupt, nu era una noua - era uzata si costa doar 1500 de euro, in loc de una noua - de 7000.

Procesul Colectiv, zi decisivă. Piedone vrea altă încadrare juridică și pedeapsă mai mică
BRAT
Modifică setările cookies