"ROMANIA, VICTORIE!" Interviu superb cu FETELE DE AUR ale Romaniei la Rio! Reactia lor dupa prima medalie obtinuta la JO2016

Romania a obtinut primul aur de la Rio, dupa ce fetele de la spada au invins China in finala.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2016, 11:29
Data actualizarii: Vineri 12 August 2016, 11:30

"Suntem epuizate acum, dar suntem extrem de fericite!", au declarat fetele de aur ale Romaniei de la spada.

"Ne-am trezit inaintea sa rasara soarele si am jucat finala dupa ce soarele a apus. Ne gandeam: se mai termina ziua asta si pentru noi? Iata ca s-a terminat si intr-un mod fericit!", a spus si Ana Maria Popescu.

"Rezultatul acesta este al celor care ne-au ajutat. Si sa stiti ca au fost putini, au fost zece la numar colegii care au venit si ne-au ajutat. Daca ar fi sa fiu rea, as putea spune, cu ghilimelele de rigoare, ca au venit pe burta goala."

"Copiii aceia au venit pe timpul lor, si-au rupt din vacanta lor sa vina sa ne ajute. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra, sa ne antrenam cu o alta echipa. Era singura noastra optiune sa ne folosim practic de acesti copii. Deci este si meritul lor ca am ajuns aici, pentru ca au incercat pe cat posibil sa ne puna probleme si sa ne ajute la antrenamente."

"Este mare lucru, iar asta inseamna pura pasiune. Mi-as dori ca ei sa fie cei ajutati. Noi chiar daca primim totul si ei trebuie sa fie ajutati, pentru ca altfel...", a mai spus Ana Maria Popescu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies