JO 2016

Ponor se apara si ataca dupa ratarea la barna: "Nu sunt o baba si nici scorpie sau fitoasa! Mai dureaza pana se mai naste o tripla campioana olimpica"

Catalina Ponor a scris o lunga scrisoare deschisa dupa acuzele primite inainte si dupa evolutia ei la Rio.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2016, 17:54
Data actualizarii: Marti 16 August 2016, 18:51

"15 august... A fost o zi extrem de grea si tensionata pentru mine. Credeti ca mie mi-a fost usor sau imi este usor?", asa isi incepe scrisoarea deschisa Catalina Ponor, tripla campioana olimpica de la Atena, dupa esecul din finala de la barna.

"Sunt ani de munca in spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era inainte. Acum ori castigi cu acrobatica foarte dificila ori cu artistica facuta perfect. Eu am incercat sa le combin si am gresit pentru ca presiunea a fost extrem de mare", incearca sa isi explice Ponor locul 7 din 8 obtinut in finala.

Acesta spune ca a fost afectata de comentariile rautacioase la adresa ei, si ca a plans toata noaptea dupa finala de la barna, cand nu a reusit nici o medalie, nici o evolutie buna. "Am avut noroc ca mi-a dat Dumnezeu un psihic extrem de tare si am reusit sa stau concentrata atat cat am putut", spune Catalina.

Citeste mai jos mesajul integral al Catalinei Ponor, postat pe pagina sa oficiala de Facebook:

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies