Munca titanica pentru visul DE AUR de la Jocurile Olimpice. Clipul superb cu Neymar lansat astazi. VIDEO

Munca titanica pentru visul DE AUR de la Jocurile Olimpice. Clipul superb cu Neymar lansat astazi. VIDEO

Mai multe staruri din sport au aparut intr-un clip special cu o luna inainte de JO de la Rio.

Neymar si alte staruri din sport apar in ultimul clip lansat de Gillette dedicat muncii totale depuse de sportivi in calatoria lor catre Jocurile Olimpice de la Rio. Pentru acest clip, Gillette a colaborat cu artista Sia, reinterpretand celebra piesa "Unstoppable".

Spotul Perfect Isn’t Pretty aduce in lumina reflectoarelor munca intensa pe care sportivii o depun in timpul antrenamentelor, iar personajele principale sunt sportivii din lotul global de ambasadori ai Gillette:  Neymar Jr. (Brazilia, fotbal), Ashton Eaton (SUA, decathlon), Ning Zetao (China, inot) si Andy Tennant (Marea Britanie, ciclism).

Dezvaluind lupta dura si de multe ori trecuta cu vederea, alaturi de sacrificiile pe care le depun sportivii in a atinge perfectiunea – de la dureri fizice pana la discutii neasteptate cu cei dragi – Gillette aduce consumatorilor conceptul Perfect Isn’t Pretty in adevaratul sens al cuvantului.

"Cred ca este dificil de inteles dedicarea totala pe care sportivii o depun pentru a se perfectiona la sportul pe care il practica, pentru a deveni mai precisi in executie”, declara Neymar Jr.

"Ne luam un angajament important de a ne rafina aptitudinile cu scopul de a ne atinge obiectivul de a concura la Jocurile Olimpice. si este foarte important ca Gillette a pus in evidenta aceasta parte a muncii noastre – nu doar partea frumoasa, de pe covorul rosu, ci de ce este intr-adevar nevoie pentru a ajunge pe cea mai mare scena a sportului la nivel mondial. Sunt onorat sa fac parte dintr-o campanie ce arata cu adevarat ce se intampla in spatele scenei in drumul catre Jocurile Olimpice”, adauga Neymar Jr.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în PNL, între taberele Cîțu și Orban. Acuzații de ”trădare” și ”război”
BRAT
Modifică setările cookies