JO 2016

GENIAL :)) Amanta lui Bolt de la Rio a povestit (chiar) TOTUL despre noapte de sex dintre cei doi. Ce a surprins-o la jamaican

Bolt a avut o aventura la Rio cu persoana nepotrivita.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2016, 14:25
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2016, 14:40

Jamaicanul a castigat 3 medalii de aur la Rio, in probele de 100m, 200m si stafeta 4x100 de metri. Acesta a reusit sa cucereasca astfel 9 medalii de aur la 3 Olimpiade diferite.

Bolt nu a iesit in evidenta doar prin performantele de pe pista de atletism. Acesta a avut o aventura cu o brazilianca intr-un club, pe care a dus-o apoi in Satul Olimpic, acolo unde au facut sex. Evenimentele au fost povestite chair de tanara pentru Daily Mail, iar aceasta nu s-a sfiit sa dea detalii picante.

"Este un tip foarte negru, inalt si atletic, e exact genul meu. Erau atatea fete frumoase pe acolo, nu credeam ca o sa ma aleaga pe mine.", spune tanara. Cei doi au plecat apoi cu taxiul la Satul Olimpic. Dupa ce au facut dus, cei doi s-au apucat de treaba. 

"Era foarte pasional, ne devoram unul pe celalalt. Are un corp de atlet dar nu toate partile sunt asa, in zona ... intima, e un tip normal. M-a surprins asta! Ma asteptam sa fie rapid insa a fost cel mai lent sex pe care l-am facut vreodata. Am facut-o pentru 40 de minute, iar dupa cateva minute de pauza am mai facut-o o data. Se recupereaza foarte repede", povesteste tanara fara retineri.

Aceasta a recunoscut ca la final Bolt i-a dat 100 de euro pentru a lua taxiul acasa.

CITESTE SI

Modifică setările cookies