JO 2016

Cosmarul surorilor Williams. Serena a fost eliminata de Svitolina, ucraineanca ce a castigat doar 4 turnee in toata cariera

Surorile Williams au fost eliminate din toate probele.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2016, 09:33
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2016, 09:55

Venus Williams a oferit una dintre surprizele inceputului de Olimpiada, fiind eliminata de Flipkens. A cincea favorita la aurul olimpic, Venus a pierdut in primul tur, insa cosmarul abia aici incepea pentru surori.

Cele doua au fost eliminata si la dublu, de cehoaicele Safarova si Strycova, de asemenea in primul tur al intrecerii la dublu feminin, iar bomba a venit cu adevarat aseara, cand Serena a fost eliminata de Svitolina, jucatoarea din Ucraina ce se afla pe locul 20 WTA, si care a castigat doar 4 turnee WTA in cariera sa.

Aceasta nu avea nicio performanta majora la turneele de Grand Slam, ajungand doar in sferturi, la Roland Garros, in 2015, in timp ce Serena a bifat anul acesta al 23-lea titlu de Grams Slam, cucerind Wimbledonul.

"Nu imi vine sa cred ca am batut-o pe Serena", a fost reactia Svitolinei la final. Singura ramasa in concurs este Venus, care va evolua si la dublu mixt.

CITESTE SI

Modifică setările cookies