Bolt isi va depasi recordul la viteza cand va afla asta :) Cine este femeia cu care si-a inselat iubita chiar de ziua lui

Bolt isi va depasi recordul la viteza cand va afla asta :) Cine este femeia cu care si-a inselat iubita chiar de ziua lui

Usain Bolt si-a inselat iubita in ziua in care a implinit 30 de ani cu vaduva unui lord al drogurilor din Rio!

Bolt a intrat in istorie la Jocurile Olimpice de la Rio unde a castigat tripla pentru a 3-a oara consecutiv! Atletul a implinit 30 de ani duminica si si-a petrecut ziua in compania lui Jady Duarte.

Poze cu Bolt si fata de 20 de ani au circulat pe WhatsApp pentru ca apoi sa ajunga pe internet iar aventura lui Bolt sa devina publica - Bolt se afla intr-o relatie cu Kasi Bennett, 26 de ani, de 2 ani.

Cei de la Daily Mail au descoperit mai multe detalii despre Duarte, fata cu care si-a petrecut Bolt ziua - desi are doar 20 de ani, ea este deja vaduva! Fostul ei sot era cunoscut sub numele de Dina Terro, unul dintre cei mai notorii lorzi ai drogurilor din Rio. El a murit in urma unui schimb de focuri cu politia!

Conform politiei, Pereira (Dina Terror) a fost responsabil pentru torturarea si moartea unei adolescente in septembrie 2014. Clipuri cu tortura la care a fost supusa inainte de moarte Rayssa de Carvalho, 18 ani, au fost postate pe retelele de socializare. Pereira era cautat si pentru moartea unei alte fete pe care a impuscat-o de 20 de ori pentru ca iubitul ei intrase in alta grupare rivala.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies