JO 2008

Tarca: "Psihic nu am stat deloc bine!”

Antrenoarea Mariana Tarca crede ca nationala Romaniei a ratat calificarea in semifinalele turneului olimpic, din cauza moralului cu care handbalistele au intrat in teren in partida cu Ungaria, pierdut de elevele lui Gheorghe Tadici cu scorul de 34-30 (16-14).
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 August 2008, 11:40
Data actualizarii: Marti 19 August 2008, 11:46

"Este mare pacat, pentru ca fizic echipa Romaniei era pregatita sa joace chiar si finala, dar din pacate, psihic nu am stat deloc bine. Dupa meciul cu Norvegia, cred ca si-au mai pierdut din incredere iar asta s-a vazut foarte bine in partida cu Ungaria. E trist pentru ca avem o echipa net superioara nationalei Ungariei, dar nu reusim sa demonstram acest lucru in competitii importante. Imi pare tare rau pentru fete, ca nu au stiut sa fructifice sansa pe care au avut-o, de a lua medalie la aceasta Olimpiada.

Personal, imi place foarte tare Coreea de Sud, si desi le va fi foarte greu, cred ca daca va avea acelasi joc constant ar putea surprinde prin clasarea pe care o va avea pe podium. E drept acum, ca intervine si Rusia, o forta a hadbalului, dar, cum niciun meci nu seamana cu altul, este importanta forma de la ora jocului.

Pana una alta, specialistii dadeau Romania printre cele trei favorite la titlul olimpic, si uite ca am fost eliminata. Totul e posibil intr-o astfel de competitie, in care extrem de importanta este si pregatirea psihologica. Dupa parerea mea, Ungaria ne-a invins, pentru ca au intrat mult mai motivate si hotarate in teren. Au stiut ce vor si nu au facut altceva decat sa puna in practica aceasta dorinta de a ne bate, in vreme ce la noi s-a simtit putin neincrederea", spune Mariana Tirca.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies