Paul Pogba juventus Italia

Verdict dur pentru Paul Pogba! Ar putea rata toate meciurile rămase din 2022, inclusiv Cupa Mondială

Mijlocaşul francez Paul Pogba, accidentat la genunchiul drept, ar putea rata Cupa Mondială din Qatar în cazul în care va decide să se opereze.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:12
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:13

Potrivit Gazzetta dello Sport, Pogba are dureri foarte mari, iar oficialii de la Juventus doresc ca jucătorul să se opereze.

Paul Pogba poate rata Cupa Mondială!

Însă, o intervenţie chirurgicală l-ar ţine departe de teren timp de patru luni şi astfel ar rata Cupa Mondială din Qatar, de la finalul anului.

Pogba are probleme la meniscul lateral. Paul Pogba, care se află cu echipa italiană în turneu în SUA, nu a făcut deplasarea cu lotul la Texas, pentru amicalul cu FC Barcelona.

Pogba a semnat la 11 iulie cu Juventus, potrivit News.ro.

Paul Pogba s-a întors după șase ani la Juventus

Francezul a fost transferat de Manchester United în august 2016, de la Juventus, în schimbul sumei de 105 milioane de euro. Mijlocașul a jucat în 233 de meciuri, a marcat 39 de goluri și a oferit 51 de pase decisive.

Pentru Pogba a fost a doua perioadă petrecută la gruparea de pe Old Trafford, după cea din intervalul 2009-2012, când a evoluat la grupele de juniori ale lui Manchester United.

Pogba a petrecut patru ani la Juventus (2012-2016), unde a fost un jucător esențial pentru torinezi. Campionul mondial din 2018 a câștigat patru titluri în Serie A cu Bătrâna Doamnă și a fost titular în finala Champions League din 2015, contra Barcelonei, pierdută cu 1-3.

27 de meciuri, un gol și nouă pase decisive a strâns Paul Pogba la Manchester United în sezonul proaspăt încheiat

55 de milioane de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, conform Transfermarkt

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!