Un fost antrenor din Liga I e pe lista lui Inter! De Boer e in pericol daca pierde cu Southampton si rateaza inca un obiectiv

Autor: Sport.ro
Joi 20 Octombrie 2016, 12:31

	Un fost antrenor din Liga I e pe lista lui Inter! De Boer e in pericol daca pierde cu Southampton si rateaza inca un obiectiv

Daca Inter pierde si cu Southampton, calificarea in saisprezecimile Europa League e compromisa. Postul lui De Boer e din ce in ce mai serios amenintat dupa startul mult sub asteptari in Serie A.

Exista deja o lista a posibilor inlocuitori ai olandezului, anunta presa din Italia. Primii doi sunt fostul antrenor al CFR-ului, Andrea Mandorlini, si Stefano Pioli. Ambii sunt vazuti doar ca variante pe termen scurt. Tinta reala e Cholo Simeone, care mai are contract la Atletico pana in 2018.

Capello, Leonardo, Guidolin sau Rudi Garcia sunt si ei contacte posibile pentru noii patroni chinezi, scrie calciomercato.com.

Desi sunt constienti ca Serie A e un obiectiv ratat pentru actuala campanie, sefii se gandesc totusi sa-i arate incredere lui De Boer cel putin pana la primavara, avand in vedere ca a fost numit cu numai 13 zile inainte de startul campionatului si nu a avut timp sa-si puna metodele in aplicare cu efectele pe care si le-ar fi dorit.

Inter e acum pe 11 in Italia, la 10 puncte de Juventus dupa numai 8 etape. In Europa League, situatia e dramatica. Inter a pierdut cu Beer Sheva si cu Sparta Praga si e ultima in grupa K, cu numai un gol marcat si 5 primite!

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies