Ultimele detalii despre starea lui Ciro Immobile

Ciro Immobile Ciro Immobile accident Italia
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 18 Aprilie 2023, 12:18
Data actualizarii: Marti 18 Aprilie 2023, 12:25

Fotbalistul italian Ciro Immobile a suferit o fractură costală şi un traumatism la coloana vertebrală după ce a fost implicat duminică într-un accident rutier în timp ce călătorea împreună cu fiicele sale, informează EFE.

Atacantul echipei Lazio Roma se afla la volanul maşinii sale pe o stradă din Roma, în momentul în care a intrat în coliziune cu un tramvai, al cărui vatman a ignorat se pare culoarea roşie a semaforului.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţa în Piazza Cinque Giornate, în jurul orei 8:30, iar maşina fotbalistului a suferit daune importante în acest accident, fără ca vreo persoană să fie însă rănită grav.

După ce a discutat cu autorităţile şi s-a încredinţat că situaţia se află sub control, fotbalistul a fost transportat la spitalul Gemelli pentru examene medicale.

Fiica sa mai mare, Michela (10 ani), a fost internată în aceeaşi clinică, iar medicii au decis să o ţină 24 de ore suplimentare sub observaţie, conform presei locale, motiv pentru care Ciro Immobile a decis să rămână alături de fiica sa până marţi, când se aşteaptă ca cei doi să fie externaţi.

Cealaltă fiica a atacantului, Giorgia (8 ani), a fost transportată la spitalul Bambino Gesú (Copilul Iisus) după accident, însă starea sa este bună şi a fost externată încă de duminică.

În accident a fost rănit şi conducătorul tramvaiului, care a fost la rândul său internat, în timp ce unii dintre pasageri au fost transportaţi la diverse clinici din capitala italiană, cu leziuni minore.

Se aşteaptă ca Ciro Immobile să fie indisponibil cel puţin 15 zile, fiind incert pentru partida Inter Milano - Lazio Roma, care va avea loc în data de 30 aprilie, pe San Siro.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!