6 2018 18:15

Italienii au anuntat rezultatele autopsiei lui Davide Astori! Cauzele mortii capitanului de la Fiorentina

Davide Astori a murit sambata noapte la 31 de ani. 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Davide Astori a murit in urma unui stop cardiac, anunta medicii legisti care au examinat trupul neinsufletit al jucatorului. "Nu exista un motiv clar pentru moartea subita a capitanului Fiorentinei. E o moarte subita si neasteptata. Inima lui a incetinit progresiv, pana cand s-a oprit", scrie in raportul medicilor. 

Ei vor anunta in 60 de zile si rezultatele unei analize genetice ale jucatorului. Autopsia a fost realizata de un medic specializat in studiul "mortii subite" prin stop cardiac la persoanele care nu sufera de probleme cardiace. 

Davide Astori va fi inmormantat joi la Florenta. 

Toti jucatorii Fiorentinei, precum si staff-ul tehnic al clubului, i-au adus marti, in fata stadionului Artemio Franchi, un prim omagiu capitanului lor Davide Astori, decedat sambata noapte.

Intr-un video publicat de Fiorentina, se vad jucatorii venind impreuna in fata grilajului stadionului, unde erau agatate zeci de desene, mesaje, banderole si esarfe in amintirea lui Astori.

Croatul Milan Badelj, vicecapitanul echipei, a depus un trandafir alb pe grilaj, iar jucatorii au agatat doua tricouri ale lui Astori cu dedicatii si o fotografie mare a capitanului lor.

Ei au pastrat apoi un minut de reculegere incheiat cu aplauzele lansate de antrenorul Stefano Pioli. Suporterii prezenti au inceput apoi sa strige ''Forza ragazzi!''.

Jucatorii Fiorentinei au reluat antrenamentul marti, la doua zile dupa ce au aflat de decesul lui Astori intr-un hotel din Udine, unde duminica urmau sa joace cu Udinese in etapa a 27-a din Serie A.

Funeraliile vor avea loc joi la bazilica Santa Croce din Florenta.

Fiorentina, ca si Cagliari, unde Astori si-a facut debutul in Serie A, au anuntat marti ca tricoul cu numarul 13, purtat de fostul fundas international la cele doua cluburi, va fi retras.7 comentarii
 • 7 2018
  Ion Care au fost cauzele morții ? Normal că a murit subit ! Ne-ați lămurit......
 • 7 2018
  Sergijohn Lucente Español...
 • 7 2018
  C-tin Ce au descoperit medicii? "NIMIC "!...
 • 6 2018
  Kily Bazilica (grec. bazilike - sală regală, lat. basilica domus) este o construcție de foarte mari dimensiuni, de plan rectangular și în care au loc adunări publice, se desfășoară judecăți, procese, piețe, sau târguri, ședințele Senatului. Prima bazilică a fost construită în anul 184 îHr. În timpul creștinării, mai ales în perioada romană, termenul a început să fie utilizat în mod deosebit de Biserica Romano-Catolică, pentru edificii religioase, biserici. Deobicei acest termen este utilizat pentru a desemna bisericile romano-catolice foarte importante. Bazilicile sunt de două categori: bazilici majore (basilica maior) și bazilici minore (basilica minor). Eusunteu.. mai bn documentează-te înainte sa lași comm-uri...!!!...
 • 6 2018
  Horia Care-i greseala? Lumineaza-ne tu....
 • 6 2018
  Eusunteu Care bazilica... Esti bun la italiană. Jurnaliști de doi cenți....
 • 6 2018
  nero incinerat ar fi sunat mai elegant. de-aia se spune traducerea si adaptarea...
BRAT