juventus batrana doamna Serie A Italia

NEWS ALERT Toată conducerea lui Juventus a demisionat! Fotbalul din Italia, zguduit de un nou scandal imens

Membrii consiliului de administrație al „Bătrânei Doamne” au demisionat, potrivit Gazetta dello Sport.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 00:56
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 08:59

Aceeași sursă a menționat faptul că președintele Andrea Agnelli, adjunctul Pavel Nedved, directorul sportiv Maurizio Arrivabene și membrii Laurence Debroux, Massimo Della Ragione, Katryn Fink, Daniela Marilungo, Francesco Roncaglio, Giorgio Tacchia, respectiv Suzanne, au demisionat luni.

Din cauza anchetei Prisma, pentru acuzațiile de fals în contabilitate și ultimele reclamații ale Comisie Naționale a Firmelor și Bursei de Valori (Consob) au dus la această decizie generală luată de consiliul de administrație al clubului Juventus, fondat în anul 1897.

Fostul președinte Andrea Agnelli părăsește poziția oficială din cadrul echipei după 12 ani de activitate. Maurizio Scanavino, CEO-ul Grupului Editorial L'espresso a fost numit drept noul manager general al „Bătrânei Doamne”.

De acum va începe, astfel, reorganizarea clubului Juventus. În lunile următoare va fi deja numit un nou consiliu de administrație, încheindu-se, în acest sens, o eră importantă din istoria echipei din Torino.

Juventus, în această stagiune

După 15 etape, Juventus se află pe locul trei în campionatul intern al Italiei cu 31 de puncte din 45 posibile. „Bătrâna Doamnă” a înregistrat, astfel, nouă victorii, patru rezultate de egalitate și două înfrângeri.

În următoarea partidă, torinezii vor disputa un joc de pregătire împotriva lui Arsenal pe 17 decembrie, de la ora 20:00. Serie A va începe pentru Juventus după Anul Nou, pe 4 ianuarie, cu meciul de pe teren advers cu Cremonese, de la 19:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!