Surpriză pentru Andrea Compagno! Gazzetta dello Sport scrie despre numărul 9 de la națională, care ajunge sâmbătă în Italia

Andrea Compagno Gazzetta dello Sport Mateo Retegui nationala Italiei Roberto Mancini Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 14:04
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 14:04

Atacantul lui FCSB se află pe lista preliminară a selecționerului Roberto Mancini pentru meciurile oficiale cu Anglia și Malta.

Convocarea lui Andrea Compagno de la FCSB pe lista preliminară a Italiei pentru partidele cu Anglia și Malta din preliminariile Campionatului European din 2024 este privită cu neîncredere de o parte din presa din Peninsulă (”o convocare disperată a lui Roberto Mancini”), iar Gazzetta dello Sport nici măcar nu-i pomenește numele atacantului într-un articol publicat azi despre viitorul purtător al tricoului cu numărul 9 de la națională!

”Tentația lui Mancini: să înceapă împotriva Angliei cu Retegui număr 9!

Cu Immobile accidentat, dacă Raspadori nu se recuperează, șansele de titularizare pentru <<oriundo>> sunt mari. Alternativa ar fi Gnonto”, scrie Gazzetta dello Sport.

Retegui, Raspadori sau Gnonto, alternativele pentru Immobile

Publicația italiană face referire la necunoscutul Mateo Retegui, atacant argentinian cu cetățenie italiană în vârstă de 23 de ani, împrumutat de Boca Juniors la Tigre, care va face parte din lotul campioanei europene en-titre pentru cele două partide din preliminarii!

”Un atacant central italo-argentinian pentru Italia împotriva Angliei: sugestia s-ar putea transforma în certitudine în seara zilei de 23 martie la Napoli. 

Pentru că tentația Mateo Retegui ar putea deveni o necesitate pentru Roberto Mancini.

Urgența din atac - mai ales în centrul ofensivei naționalei - este cunoscută: selecționerul este în așteptarea unor vești despre atacanții convalescenți, dar convocarea deja sigură a vârfului de la Tigre cu pașaport dublu (are un zbor spre Italia rezervat pentru sâmbătă) îi oferă un minim de liniște”, a explicat Gazzetta dello Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!