Italia

Ștefan Radu e omul-record! Mai are nevoie de un meci pentru a intra definitiv în istoria lui Lazio

Ștefan Radu poate stabili un nou record la Lazio.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 15:13
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 15:55

Ștefan Radu (34 de ani) mai are nevoie de un meci pentru a egala încă un record, după ce a devenit omul cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio în toate competițiile, 412.

Fundașul român, care joacă din 2008 pentru formația biancocelestă, mai are nevoie de un singur meci pentru a-l egala pe omul cu cele mai multe apariții în tricoul lui Lazio în Serie A,  Aldo Puccinelli, care are 339 de meciuri pentru laziali.

Radu mai are nevoie de un singur meci pentru a-l egala pe Puccinelli și de două pentru a stabili un nou record și a deveni jucătorul cu cele mai multe prezențe pentru Lazio în Serie A, notează sololalazio.it.

Lazio este lider după primele două etape din Serie A, la egalitate cu AS Roma, Inter, AC Milan și Napoli, dar cu un golaveraj superior. Cu Maurizio Sarri antrenor, Radu a fost rezervă în primele două etape din campionatul italian.

Antrenorul care l-a înlocuit pe Simone Inzaghi a schimbat și sistemul de joc, iar în locul lui Radu l-a preferat pe Elseid Hysaj, albanezul care a fost om de bază la Napoli cu Sarri pe banca tehnică.

Șase trofee a cucerit Radu ca jucător al lui 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies