SCANDAL URIAS in Italia! Starurile lui Juventus, la un party cu 60 de femei: "Cristiano Ronaldo n-a lipsit!"

SCANDAL URIAS in Italia! Starurile lui Juventus, la un party cu 60 de femei: "Cristiano Ronaldo n-a lipsit!"

Petrecerea a avut loc la cateva zile dupa infrangerea cu Atletico Madrid.

"The King", revista online al lui Fabrizio Corona, face o dezvaluire incredibila si umilitoare pentru Juventus Torino. Conform informatiilor acestora, la cateva zile dupa infrangerea cu Atletico Madrid care o duce pe Juventus cu un pas in afara UEFA Champions League, jucatorii lui Juve au fost la un party urias la hotelul Majestic din Torino.

"In jur de 60 de femei, majoritatea influenceri si modele, venite din toata Italia, au fost invitate la eveniment. Asa cum se poate vedea din povestile lor de pe Instagram, multe au mers la Torino fara un motiv aparent. Au petrecut dupa-amiaza la acelasi hotel iar apoi pentru toate povestile au fost stopate de la o anumita ora pana a doua zi cand au parasit orasul.

La petrecere au participat toti jucatorii lui Juventus cu doar 2 exceptii: Barzagli si Bernadeschi. Cristiano Ronaldo, cel care s-a adaptat bine in Italia si in vestiarul lui Juventus, a fost prezent la eveniment. Femeile prezente la petrecere au fost invitate prin intermediul unui PR italian al carui nume nu a fost dezvaluit" scriu cei de la The King.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul spune că documentul invocat de Voiculescu este fals. Cîțu: ”Nu este un document, ci o coală de hârtie”
BRAT
Modifică setările cookies