Greul Joshua a facut declaratii scandaloase despre Ronaldo: "Taxele si femeile l-au f***t"

Greul Joshua a facut declaratii scandaloase despre Ronaldo: "Taxele si femeile l-au f***t"

Campionul greilor la categoria grea, Anthony Joshua, e criticat pentru o serie de declaratii despre Cristiano Ronaldo. 

Mare fan Manchester United, Joshua e si fan si prieten cu Cristiano Ronaldo, fostul mare super star al echipei engleze.

Rugat sa comenteze despre viata si cariera jucatorului ajuns la Juventus, Joshua a facut o declaratie socanta. El a facut referiri la procesele de evaziune fiscala si de viol ale lui Ronaldo, spunand ca a fost f***t de fisc si de femei.

"Am spus mereu ca esti f***t ca sportiv de femei si taxe, el a fost f***t de ambele si inca zambeste, e inca puternic. Ai nevoie de forta mentala, el a dovedit-o. E un om de familie, dar cu toate astea e foarte dedicat carierei sale. Reuseste sa echilibreze viata de familie cu cariera, e foarte pasionat si dedicat, imi place Ronaldo din acest motiv", a spus campionul greilor, Joshua.

Ronaldo a cazut la pace cu autoritatile din Spania in privinta unei amenzi si inchisoare cu suspendare dupa ce a recunoscut ca a facut evaziune fiscala in perioada in care juca la Real Madrid. Acuzatiile de viol din SUA au fost respinse de catre portughez, insa americanii il asteapta pentru declaratii.

Kathryn Mayorga, o femeie din SUA, il acuza de viol pe Ronaldo intr-o camera de hotel din Las Vegas, incident petrecut in vara lui 2009. Ronaldo i-a platit atunci 300.000 de dolari femeii ca sa nu depuna plangere si sa nu vorbeasca cu presa, insa 10 ani mai tarziu aceasta a decis sa vorbeasca cu ziarul Der Spiegel despre experienta ei.


Katie Russell, reprezentanta Rape Crisis England spune ca Joshua a facut remarci insensibile fata de o femeie care face acuzatii grave de viol.

"Este nepotrivit, insensibil si lipsit de respect sa faci glume sau remarci frivole despre acuzatii de violenta sexuala si abuz in orice context. Pentru multi e un model, e o persoana publica cu apel la persoanele tinere, are responsabilitatea de a nu trivializa aceste probleme serioase. Experientele abuzurilor sexuale si abuzul pot avea impact pe termen lung asupra victimelor, le pot afecta sanatatea, vietile si relatiile. Ca societate ar trebui sa avem mai multa empatie si intelegere si sa le oferim celor afectati de abuz sexual si violenta sprijinul de care au nevoie si merita", a spus femeia. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi detalii în cazul ursului ”Arthur”. Blana animalului, identificată într-o tăbăcărie din Târgu Secuiesc
BRAT
Modifică setările cookies